RAPORTTI: Tahmea ilta ei tuonut Jukureille pisteitä

Yrityksestä huolimatta Kiekko-Vantaa kaatoi Jukurit kotihallissaan Trio Areenalla keskiviikkona lukemin 5-2. Voiton avaimet hukkui Jukureilta toisessa erässä.

Jaakko Turtiaisen kavennusmaali ei riittänyt tuomaan pisteitä Mikkeliin.
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Jukureiden kelkan kääntö ei keskiviikkona tuottanut tulosta Vantaalla. Isäntäjoukkue meni 1-0 johtoon hieman ennen viidettä peliminuuttia, kun Kiekko-Vantaan kapteeni Toni Leinonen iski kiekon Mika Norjan selän taakse.

Toinen erä alkoi kotijoukkueen 1-0 -komennossa ja Jukureilla oli mahdollisuus tasoittaa ottelu, mutta voiton avaimet hukattiin toisen kaksikymmenminuuttisen aikana.

Sekunti Marko Kauppisen jäähyn päättymisen jälkeen Nico Friman iski kotijoukkueen illan toisen osuman ja vain reilut kaksi minuuttia tästä, tasavajaalla Valtteri Parikka naulasi taululle jo lukemat 3-0:aan.

3-0 tilanteessa Jukureita heräteltiin maalivahdin vaihdolla, kun Mika Norja sai väistyä ja torjuntavastuun otti Juhana Aho.

Ennen toista erätaukoa Trio Areenalla tuuleteltiin vielä kahteen otteeseen. Ylivoimalla Joel Lehtinen tuuletti 4-0 -osumaa ja alivoimalla Teemu Henritius kavensi lukemat 4-1:een kokoonpanoon palanneen Niko Laakkosen ja Sami Jekusen syötöistä.

Kolmannessa erässä Jukurit kavensi ottelun vielä tilanteeseen 4-2 hienon kuvion päätteeksi. Teemu Henritius tarjoili pelivälineen Roope Rannalle, joka taiteili näyttävästi kiekon maalin takatolpalle Jaakko Turtiaiselle.

Loppulukemat 5-2 viimeisteli Jere Laine ja näin ollen Jukurit palaa Mikkeliin ilman pisteitä.