RAPORTTI: SKA Neva toistamiseen Jukureita parempi

SKA Neva kaatoi Jukurit toisen kerran Imatralla. Toisessa kohtaamisessa Neva oli parempi lukemin 4-3.

Pelaajien mailat olivat valmiina revanssiotteluun.
Kuva: Jukurit

Jukurit ja SKA Neva kohtasivat toisensa revanssiottelussa torstaina. Keskiviikon kohtaaminen päättyi Nevan voittoon lukemin 3-2 ja näin ollen Jukureille tarjoutui mahdollisuus tasoittaa otteluvoitot toisessa kohtaamisessa.

Jukurit lähti otteluun liukkaalla luistimella. Ensimmäisen erän jälkeen mikkeliläisryhmä johtikin 0-1 Oula Palven maalilla. Esityön joukkueen ensimmäiseen maaliin tekivät Joonas Sammalmaa ja Samuli Piipponen.

Toisessa erässä nähtiin kolme maalia ja erän alkuun Maxim Makarov iski lukemat tasoihin. Vain kolme minuuttia myöhemmin Jukureiden Jarno Pavén onnistui siirretyn rangaistuksen aikana Palven ja Sami Jekusen loistavasta esityöstä. 40 minuutin pelin jälkeen tilanne oli Jukureiden hyvästä painostuksesta huolimatta 2-2, sillä alivoimalla Makarov viimeisteli jo illan toisen maalinsa.

Molemmat joukkueet onnistuivat myös kolmannessa erässä. Ensin Niko Laakkonen viimeisteli Jukureiden 2-3 -maalin, johon syöttömerkinnät saivat Roope Ranta ja Teemu Henritius. Loppu meni SKA Nevalle, Denis Orlovich-Grudkov ja Sergei Korostin viimeistelivät loppunumeroiksi 4-3. Korostinin voittomaali tehtiin ylivoimalla.

– Ihan hyvä ottelu oli meiltä ja jälkimmäinen kohtaaminen SKA Nevaa vastaan oli paljon tasaisempi kuin edellinen, Oula Palve kommentoi ottelun jälkeen.

Ottelun lopuksi harjoiteltiin myös rankkareita, joissa SKA Neva oli parempi luvuin 1-0.

Seuraava harjoitusottelu pelataan viikon päästä torstaina 3.9. Kangasniemellä. Jukurit isännöi klo 18.30 alkavaa ottelua JYP-Akatemiaa vastaan. Liput otteluun
5 €, kausikorttilaiset pääsevät sisään veloituksetta. Tervetuloa!