RAPORTTI: Ryöstöretki onnistui - Mestaruus katkolla perjantaina!

Jukureiden tavoite kohti Mestis-mestaruutta on yhden askeleen lähempänä, sillä mikkeliläisryhmä oli kahden maalin verran parempi KooKoota tiistaina.

Kova taistelu toi Jukureille finaalien kolmannen voiton.
Kuva: Petri Lyytikäinen

Tiistai-illan hämärtyessä Sumulaaksossa nähtiin kahden vahvan ja tasaisen joukkueen kamppailu, jossa Jukurit pelasi varmoin ottein.

Ensimmäisestä maalista vastasi Miikka Männikkö avauserässä. Männikkö laittoi hienosti koko illan pelanneen Iivo Hokkasen syöttämän pelivälineen KooKoon maaliin ohi Frédéric Cloutierin.

Jukureiden toinen maali syntyi Timo Hiltusen ohjauksesta Juuso Akkasen toimittaessa kiekon maalille. Kolmanteen erään lähdettiin Jukureiden 0-2 -johdossa.

Yksi voiton avaimista oli tiivis puolustuspelaaminen, jota nähtiin myös ottelun päätöserässä. Sarvipäät eivät laskeneet KooKoota vaarallisille maalipaikoille, eikä Jukureiden maalilla torjunut Ronan Quemener laskenut kotijoukkueelle ainuttakaan maalia.

Nollapelin pelannut herra teki samalla myös Mestiksen uuden nollapeliennätyksen, joka kattaa yhteensä 12 nollapeliä tältä kaudelta. Edellinen nollapeliennätys oli Pasi Kuivalaisella ja Mikko Strömbergillä (11 nollapeliä).

- Hyvä valmistautuminen meiltä tänään. Ensimmäisen kaksikymmenminuuttisen aikana molemmilla joukkueilla oli maalipaikkoja ja viimeinen 40 minuuttia oli vähän seesteisempää. Isosssa kuvassa pysyttiin hyvin kiekossa ja puolustettiin jämäkästi, päävalmentaja Antti Pennanen kokosi illan kulun lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen.

Tiistain ottelun tilastot näet täältä.

Otteluvoitot ovat nyt 3-1. Mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa.

Viides finaali pelataan perjantaina Kalevankankaalla klo 18.30! SINIKELTAISTA PÄÄLLE JA PERJANTAINA HALLILLE! Liput kannattaa hankkia etukäteen täältä. Saavuttehan hallille ajoissa (myös ennakkoon lipun ostaneet), ovet avataan tuntia ennen ottelun alkua eli klo 17.30.