RAPORTTI: Runsasmaalisen illan pisteet Jukureille

Jukurit kohtasi Kiekko-Vantaan ensimmäisen kerran tällä kaudella kotihallissaan. Kalevankankaalaisyleisö nautti maalirikkaasta illasta, sillä ottelu päättyi lukemiin 7-2.

Jukurit tuuletti illan seitsemättä maalia.
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Vauhdikkaan ottelun suunta määräytyi jo ensimmäisessä erässä, jossa kotijoukkue iski kolme maalia. Maaleista huolimatta Jukurit joutui tekemään avauserässä paljon töitä.

– Jouduimme tekemään alkuun paljon töitä, jotta saatiin tietyt pelaajat mukaan, Jukureiden päävalmentaja Antti Pennanen kommentoi ottelun avausta.

Ensimmäisestä osumasta vastasi Joonas Kalliola, joka ujutti irtokiekon hienosti vieraiden maaliin.

Illan toisen osuman viimeistelystä vastasi maalin edestä Oula Palve ja vain reilu puolitoista minuuttia myöhemmin Jukurit johti Kiekko-Vantaata Marko Kauppisen viivavedolla jo 3-0.

Toiseen erään lohipaidat vaihtoivat maalivahtia, kun Lassi Yrjölä sai väistyä Santeri Lipiäisen tieltä. Maalivahdin vaihtaminen vauhdittikin ajoittain Kiekko-Vantaan otteita.

Jukurit lisäsi johtoaan maalivahdin vaihdosta huolimatta, kun toista erää oli pelattu reilut neljä minuuttia. Jaakko Turtiainen vei kotijoukkueen 4-0 -johtoon laittamalla kumilätkän tarkasti vieraiden maaliin.

Kiekko-Vantaa taisteli ottelun loppuun asti ja kavensi toiseen erään lukemiksi 4-1 Panu Miehon ilmasta laukomalla osumalla.

Ottelun kolmannessa erässä nähtiin peräti neljä maalia, joista kolme taiteili Jukurit. Teemu Suhonen, Joonas Sammalmaa ja Teemu Turunen väläyttelivät yleisölle taitojaan iskelmällä maalit mieheen.

– Kolmannen alkuun tehtiin tylyt maalit ja laitettiin peli katki viimeistään siinä vaiheessa.

Kamppailun lopussa nähtiin kunnon nyrkkitappelu, kun Jukureiden Joonas Kalliolan ja Kiekko-Vantaan Janne Juutisen tunteet kuumenivat.

Illan viimeisen maalin ottelun loppuun viimeisteli Nico Friman ylivoimalla ja naulasi lukemiksi 7-2.

– Olen tyytyväinen joihinkin osa-alueisiin, mutta paljon pitää vielä työstää, me olemme vasta matkan alussa. Tauon aikana valmentajat (Timo Turunen ja Juha Lehtola) ja joukkue on tehnyt hyvää työtä ja tänään se näkyi tehokkuudessa, Pennanen kiitteli valmennustiimiään.

Ottelu päättyi Jukureiden voittoon lukemin 7-2.