RAPORTTI: ”Pelattiin meidän identiteetin mukaisesti” – Jukurit jälleen voittoon!

Jukurit karisti JYP-Akatemian kannoiltaan ensimmäisessä erässä ja loppulukemiksi kirjattiin 0-4.

Jukurit tuuletti illan neljättä osumaa.
Kuva: Mikko Rahikainen

Jukureiden ja JYP-Akatemian kauden kolmas kohtaaminen taisteltiin Jyväskylässä lauantaina, kun Akatemia yritti katkaista Jukureiden voittoputken.

Jukurit onnistui maalinteossa ensimmäisellä ylivoimallaan. Oula Palve voitti aloituksen, jonka jälkeen Marko Kauppisen viivaveto upposi JYP-Akatemian maalilla torjuneen Markus Ruusun taakse kuuden peliminuutin jälkeen.

Jukureiden vauhti pysyi kovana ensimmäisen erän ajan ja bussilastillinen SarvisClubin faneja kannusti omiaan. Fanit saivat mitä toivoivat, kun Teemu Henritius onnistui ylivoimalla viemään Jukurit 0-2 -johtoon Roope Rannan ja Teemu Suhosen esityöstä.

Puoli minuuttia Jukureiden edellisestä maalista Akatemian päässä soi jälleen. Lukemat 0-3 viimeisteli Atte Mäkinen maalin kulmalta lapioiden Pentti Nöyräsen syötön maaliviivan oikealle puolelle.

JYP-Akatemia otti toisessa erässä kolme jäähyä, mutta Jukurit ei onnistunut pyörityksistä huolimatta lisäämään johtoa erikoistilanteissa.

0-4 loppulukemat kirjasi taululle kauden toisen maalinsa iskenyt Jarno Pavén, syöttäjinä Oula Palve ja Joonas Sammalmaa.

Kolmannessa erässä ei maaliverkkoja heiluteltu, mutta nyrkit viuhuivat sitäkin enemmän. Erän merkittävin tilanne oli Jukureiden Joonas Kalliolan ja JYP-Akatemian Joni Kentalan kohtaaminen, josta molemmille tuomittiin 5+20.

– Lähdettiin hyvin liikkeelle, ensimmäinen 20 minuuttinen oli hyvää, pelaajille kiitos valmistautumisesta viikon päätteeksi. Siitä se kaikki lähtee, Jukureiden vastuuvalmentaja Antti Pennanen tiivisti ottelun hyvän alun.

– Pelattiin meidän identiteetin mukaisesti ja pidettiin kovaa vauhtia. Viimeinen erä ei ollut meiltä sitten ihan niin hyvää, Pennanen päättää.

Jukurit nappasi Jyväskylästä 13:nnen peräkkäisen voiton.