RAPORTTI: Kurinalaisuus toi kolme pistettä

Jukurit voitti LeKi Hockeyn kurinalaisella ja jäähyttömällä pelillä sekä osumalla kahdesti ylivoimalla.

Jukurit saalisti LeKistä voiton numeroin 4-0.
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Jukurit oli ensimmäisen kympin päävalmentaja Antti Pennasen mukaan täysin telineissä, mutta paransi ilmettään ottelun edetessä.

Kotijoukkueen avausosuman iski Jaakko Turtiainen ylivoimalla ensimmäisen erän lopulla, Marko Kauppisen ja Oula Palven syötöistä.

Toisen erän alkuun Jukurit vaihtoi selkeästi suuremman vaihteen päälle ja osuikin heti erän alussa. Teemu Suhosen laukomasta paluukiekosta Oula Palve laittoi kiekon maaliin viimeistellen Jukureiden 2-0 -osuman.

Toisessa erässä nähtiin myös toinen kotijoukkueen maali, kun Teemu Henritiuksen laukaus upposi LeKi-maalivahti Henri Kiviahon hanskasta punaviivan oikealle puolelle.

– Se ensimmäinen maali meitä vähän auttoi ja tokassa oltiin tosi tehokkaita. Tapettiin peli, niin kuin ammattijoukkueen pitääkin, Pennanen kommentoi ottelun jälkeen.

Kolmas erä oli täydellistä Jukureiden hallintaa, eikä LeKi saanut kirivaihdetta päälle, vaikka Jukureiden 3-0 -maalin jälkeen LeKi vaihtoi maalilleen Henri Kiviahon tilalle Ville Niemisen.

Jukurit pääsi juhlimaan täyden kolmen pisteen voittoa ja kolmannessa erässä, kun Frank Gymer viimeisteli Jukureiden 4-0 -osuman läpiajosta. Jukureiden maalilla Juhana Aho pelasi Jukureille kauden ensimmäisen nollapelin.