RAPORTTI: KooKoo riisui Jukurit aseista

Mestiksen toinen finaali pelattiin perjantai-iltana Kouvolassa. KooKoo tuli otteluun kovaa heti alussa, riisui Jukurit aseista ja vei voiton kotiin puhtaasti lukemin 5-0.

KooKoo voitti Jukurit toisessa finaalissa selkein numeroin.
Kuva: Petri Lyytikäinen

KooKoo otti isännän paikan heti ottelun alussa, sillä maaliverkot heiluivat jo reilun kolmen minuutin pelin jälkeen. Mika Koivisto ohjasi upeasti kiekon maalin edestä ohi Ronan Quemenerin.

Kotijoukkueen luistin liikkui hyvin, taisteluintoa ja -tahtoa löytyi, Jukureiden hakiessa pelirytmiä. KooKoon Olli Julkunen heilutti isäntien tahtipuikkoja vielä kahteen otteeseen tekemillään maaleilla. Toiseen erään siirryttiin siis kotijoukkueen 3-0 -johdossa.

Jukurit yritti kaivaa asenteen ja aseet esiin erätauolla. Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä paremmin Jukureiden luistin alkoi liikkumaan. Toisessa erässä taistelu ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja kotijoukkueen Ossi Ikonen rokotti sarvipäitä ylivoimaosumallaan.

Kolmanteen erään Jukurit lähti 4-0 tappioasemassa. Onnistumisia haettiin, mutta mikään ei oikein sujunut. Lopussa vierasjoukkue alkoi jo hieman turhautumaan tilanteeseen, eikä kuparista saatu rikottua illan aikana.

Ottelun loppunumerot 5-0 viimeisteli Jan-Mikael Juutilainen ylivoimalla.

- Meiltä huono valmistautuminen otteluun ja se näkyi ottelun alussa ja erityisesti kamppailupelaamisessa. KooKoo ansaitusti voittoon. Nyt huomista kohti, päävalmentaja Antti Pennanen kommentoi 2. finaalin jälkeen.

Tällä kertaa Jukureiden taistelu ei riittänyt. Matka jatkuu kuitenkin jo huomenna, kun kolmas finaali mitellään Kalevankankaalla klo 17.00. Tervetuloa!

Otteluvoitot 1-1. Mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa.