RAPORTTI: Kolmen pisteen voitto LeKistä maistuu Jukureille

Kalevankankaalla pelattiin keskiviikkona taistelua sisältänyt Mestis-ottelu, jossa LeKi kaatui lukemin 4-1.

Jukurit voitti ottelun lopulta lukemin 4-1.
Kuva: Petri Lyytikäinen

Ottelun ensimmäiset minuutit pelattiin tasaiseen tahtiin ja illan ensimmäistä osumaa saatiin odotella ihan ensimmäisen erän viimeisille minuuteille asti. Jukurit pääsi ylivoimalle ja hienon kuvion päätteeksi Santeri Lukan ja Miikka Männikön kautta kiekko löysi tiensä Mika Kujanpäälle, joka lopulta vei kotijoukkueen 1-0 -johtoon ylivoimalla. Tällä maalilla Kujanpää avasi maalitilinsä viikinkipaidoissa.

- Vähän nihkeä lähtö meiltä tähän otteluun, enkä ollut alkuun tyytyväinen, päävalmentaja Antti Pennanen kommentoi ottelun alkua.

Toinen erä sai erittäin vauhdikkaan alun ja hetkittäin mentiin erittäin kovaa päästä päähän. Toisessa erässä nähtiin yhteensä kaksi maalia. Ensimmäisenä osui Jukureiden Teemu Turunen, joka vei illan isännät 2-0 -johtoon ylivoimalla. Vain minuuttia myöhemmin LeKi kavensi itsensä maalin päähän Jimi Santalan osumalla.

- Aamulla Kujanpään kanssa tuota kuviota harjoiteltiin ja nyt osu ja upposi, Turunen naurahti onnistumistaan erätaukohaastattelussa.

Muita maaleja ei erässä nähty, vaikka Jukurit pääsi upeaan suoraan hyökkäykseen tuloksena Jani Forsströmin laukaus tolppaan.

Kolmannen erän alkuun LeKi sai muutaman terävän paikan, mutta Jukureiden maalilla Ronan Quemener oli mies paikallaan. Kolmas erä pelattiin pitkälle ilman tilastomerkintöjä. Pelikellon käydessä aikaa 57:46 Jaakko Turtiainen kirjasi kotijoukkueen johdoksi lukemat 3-1. Loppunumerot 4-1 viimeisteli tyhjään maaliin Oula Palve ja näin ollen Jukureiden johto Mestiksen piikkipaikalla säilyy.

- Kasvettiin ja kehityttiin pelin aikana, mutta kovan työn takana oli pisteet tänään, Pennanen tiivisti ottelun.

Jukureiden taivalta on runkosarjassa jäljellä neljä ottelua, joista seuraava kotiottelu mitellään Kalevankankaalla keskiviikkona 4.3.2015 klo 18.30, kun vastassa Meidän hallissa on JYP-Akatemia. Tervetuloa!