RAPORTTI: Keuruun kirous voitettu!

Jukurit nappasi ensimmäisen voiton runkosarjassa Keuruulta, kun joukkue kaatoi KeuPa HT:n tiukan ottelun päätteeksi lukemin 1-2.

Jukureiden maalilla pelannut Mika Norja torjui yhteensä 21 kertaa.
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Ensimmäinen erä alkoi vauhdikkaasti ja illan ensimmäinen maali nähtiin jo seitsemännellä peliminuutilla. Maalin iski kotijoukkueen riemuksi Roni Sevänen.

Jukurit pelasi itsensä kuskin paikalle toisessa erässä. Ennen ottelun puoliväliä Joonas Sammalmaa iski lukemat ylivoimalla hienosti pelatun kuvion päätteeksi 1-1:een. Syöttöpinnat tästä Teemu Suhoselle ja kokoonpanoon palanneelle Oula Palvelle.

Myöhemmin toisessa erässä Niko Laakkonen vei vieraat maalin johtoon. Voittomaaliksi jääneen maalin syöttäjät olivat Pentti Nöyränen ja Samuli Piipponen.

Kolmannen erän loppuun KeuPa pääsi vielä ylivoimalle ja yrittämään tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Jukureiden puolustus kesti laadukkaasti ja neljä edellistä runkosarjaottelua Keuruulla hävinnyt viikinkilauma voitti Keuruun kirouksen.

Maalit:
06:15 1-0 Roni Sevänen (Eetu Koski, Emppu Pulliainen)
28:58 1-1 YV Joonas Sammalmaa (Teemu Suhonen, Oula Palve)
34:46 1-2 Niko Laakkonen (Pentti Nöyränen, Samuli Piipponen)

Maalivahtien torjunnat:
Jukurit Mika Norja 8+3+10=21
KeuPa HT Rasmus Rinne 6+10+8=24 (poissa 58.08–60.00)

Yleisöä: 485

Jukureiden seuraava ottelu pelataan Savonlinnassa SaPKoa vastaan ensi viikon perjantaina 23.10. klo 18.30. Jukurit SarvisClub järjestää otteluun fanimatkan, josta löydät lisätietoja täältä. Tervetuloa mukaan!