RAPORTTI: Keuruun kirous runkosarjassa sai jatkoa

Jukurit lähti tavoittelemaan runkosarjan ensimmäistä voittoa Keuruulta, mutta kolmannen erän päättyessä joukkue joutui myöntämään KeuPa HT:n paremmakseen lukemin 4-2.

KeuPa HT oli Jukureita etevämpi lauantai-iltana.
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Kolmannella peliminuutilla Jukureiden Joonas Valkonen vei vieraat 0-1 johtoon, mutta myöhemmin ex-Jukuri Riku Pitkänen tasoitti lukemat 1-1:een ylivoimalla.

Ottelun toisessakin erässä nähtiin kaksi osumaa. Ensin keuruulaisten Jesse Pelamo laittoi kiekon Jukurivahti Mika Norjan selän taakse tasavajaalla ja siirretyn rangaistuksen aikana. Neljä minuuttia myöhemmin Jukureiden Oula Palve onnistui maalin edestä tasoittamaan lukemat 2-2:een ylivoimalla.

Kolmanteen erään lähdettiin tasalukemissa ja tiukkaa vääntöä oli odotettavissa ottelun loppuun asti. Kotijoukkue onnistui iskemään 3-2 -johtomaalin kolmannen erän alussa, kun Jussi Viitanen ujutti kiekon Norjan längeistä punaviivan oikealle puolelle lähes nollakulmasta.

Jukurit pääsi ylivoimalle vajaa kaksi minuuttia ennen kolmannen erän päätössummerin soittoa ja samaan aikaan Jukurit otti aikalisän. Aikalisän jälkeen viikinkiryhmä yritti ylivoimamaalia ilman maalivahtia, mutta Eetu Koivistoinen rankaisi alivoimalla iskien pelivälineen Jukureiden tyhjään maaliin viimeistellen loppulukemiksi 4-2.

Maalit:
02:29 0-1 Joonas Valkonen (Vilho Virmavirta, Teemu Turunen)
05:56 1-1 YV Riku Pitkänen (Juuso Mörsky, Eetu Koivistoinen)
34:59 2-1 TV SR Jesse Pelamo (Pasi Kouvalainen)
38:44 2-2 YV Oula Palve (Roope Ranta)
51:36 3-2 Jussi Viitanen (Tom Mäkitalo)
59:44 4-2 AV TM Eetu Koivistoinen (Jussi Viitanen, Juha Tarkkanen)

Maalivahtien torjunnat:
Jukurit Mika Norja 8+3+3 =14 (poissa 58.21–59.44)
KeuPa HT Antti Karjalainen 12+8+12=32

Yleisöä: 460

Jukureiden seuraava ottelu pelataan kotihallissa keskiviikkona 30.9.2015 klo 18.30 ja viikinkien vieraaksi saapuu TUTO Hockey!