RAPORTTI: Keuruun kirous kaatamatta

Jukurit oli hävinnyt KeuPa HT:lle vieraissa jo kaksi kertaa tällä kaudella, eikä kolmas kohtaaminen tuonut muutosta tähän kiroukseen. KeuPa oli kotihallissaan parempi kolmannen kerran tällä kaudella voittaen ottelun lukemin 2-0.

Jukurit ei onnistunut kaatamaan Keuruun kirousta.
Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukureiden taistelu Keuruulla perjantaina ei tähdenlentoja katsojilleen tarjonnut. Jukurit lähti otteluun ennakkoluulottomasti hakemaan kauden ensimmäistä voittoaan KeuPasta vieraissa, mutta päätössummerin soidessa joutui kuitenkin pettymään.

Ottelun alku oli tasainen ja pitkin ottelua nähtiin muutama loistava paikka molemmissa päissä kenttää. KeuPa liikkui koko ottelun liukkaammin, Jukureiden sorruttua omiin virheisiin, huonoihin syöttöihin ja epätoivoisiin ratkaisuihin.

KeuPan uurastus palkittiin ensimmäisen erän seitsemännellätoista peliminuutilla, kun Teemu Huttu pääsi yllättämään Jukurilauman ja maalilla torjuneen Tadeas Galanskýn.

Toisessa erässä Jukurit kaatui omiin virheisiin ja kahden peräkkäisen ja osittain päällekkäisen jäähyn jälkeen kotijoukkue pääsi varmistelemaan johtoaan. Jukurit oli juuri saanut joukkueensa täysilukuiseksi, kun Markus Rämä laukoi kiekon vierasjoukkueen verkkoon.

Kolmas erä ei tarjonnut muuta viihdettä kuin tunteiden kuumenemista ja nyrkkien heilumista molemmissa päissä kaukaloa, joten loppunumeroiksi kirjattiin 2-0.

Jukureilla on kolme runkosarjaottelua edessä, yksi vieraissa ja kaksi kotona. Matka jatkuukin jo huomenna Kouvolassa, jossa vastassa on pisteen päässä sarjakärjestä majaileva KooKoo. Ottelu alkaa klo 17.00. Kannustetaan Jukurit voittoon!