RAPORTTI: Kalliola nousi sankariksi Suomen pisimmässä ottelussa!

Jukurit ja Hokki jatkoivat välieräkamppailua keskiviikkona Kajaanissa. Lopullista tulosta haettiin oikein pitkän kaavan kautta, koska voittomaali nähtiin vasta 152 minuutilla. Ottelussa tehtiin myös uusi Suomen ennätys.

Kajaanissa tehtiin historiaa keskiviikon ottelussa!
Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit ja Hokki jatkoivat välieräkamppailua keskiviikkona Kajaanissa. Lopullista tulosta haettiin oikein pitkän kaavan kautta, koska voittomaali nähtiin vasta 152 minuutilla. Ottelussa tehtiin myös uusi Suomen ennätys.

Hokin ja Jukureiden toinen kohtaaminen alkoi hieman tunnustelevasti molempien joukkueiden osalta. 13 peliminuutin jälkeen kotijoukkueen Miska Humaloja vei Hokin maalin johtoon ehkä hieman yllättäen Jukureiden sekavan puolustuspään pelaamisen takia. Humalojan maali oli ensimmäinen tämän kauden playoff-maali, joka on tehty Jukureiden verkkoon tasaviisikoin.

Jukurit yritti nostaa kaasujalkaa toisessa erässä - laihalla lopputuloksella. Maalintekopaikat jäivät vähiin ja musta hetki koitti viimeistään silloin, kun Hokki meni kahden maalin johtoon ylivoimalla. Maalintekijänä Markus Korkiakoski.

Kolmannessa erässä Jukurit kampesi itsensä hienosti tasoihin. Ensin alivoimalla Mika Kujanpää riisti kiekon keskialueella ja tehtaili itsensä maalipaikkaan, iskien kavennusmaalin hienon yksilösuorituksen päätteeksi. Myöhemmin Joonas Kalliola laittoi kiekon verkkoon ylivoimalla ja lukemat olivat 2-2.

Lopullista tulosta haettiin kahdeksannesta erästä asti. Varsinaisella peliajalla ei enempää maaleja nähty, joten vuorossa oli jatkoeriä toisen perään. Vasta viidennessä jatkoerässä, ajassa 151.31 joukkueiden välille löydettiin ratkaisu, kun illan sankariksi nousi ylivoimamaalillaan Joonas Kalliola. Osuma oli Kalliolan illan toinen.

Maratonottelun loppumainingeissa voidaan todeta, että Jukurit johtaa ottelusarjaa nyt 2-0. Illan ottelussa rikkoutui niin Suomen, kuin Ruotsinkin pisimmän jääkiekko-ottelun pituus ja Jukurit ja Hokki voivat juhlia tällä erää Suomen ennätystä pisimpään kestäneestä ottelusta. Kaikki ottelun tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Joukkueiden kolmas kohtaaminen välierissä pelataan perjantaina Mikkelissä. Muistathan saapua ajoissa hallille. Ottelulippu kannattaa myös hankkia etukäteen TÄÄLTÄ. Kuinka pitkään perjantaina pelataan ja kuka silloin nousee ratkaisijaksi? Se selviää Kalevankankaalla klo 18.30, tervetuloa!

Välierien ottelutahti näyttää tältä (neljällä voitolla finaaliin):

Ma 23.3.2015 klo 18.30 Jukurit - Hokki, tulos 4-1

Ke 25.3.2015 klo 18.30 Hokki – Jukurit, tulos 2-3 JA

Pe 27.3.2015 klo 18.30 Jukurit - Hokki

La 28.3.2015 klo 17.00 Hokki - Jukurit
(SarvisClub järjestää otteluun fanimatkan ja
ottelu nähtävissä ilmaiseksi Ravintola Päämajassa)

Ti 31.3.2015 klo 18.30 Jukurit - Hokki (tarvittaessa)

To 2.4.2015 klo 18.30 Hokki - Jukurit (tarvittaessa)

La 4.4.2015 klo 17.00 Jukurit - Hokki (tarvittaessa)

Toisen välieräparin tilanne:

KooKoo – TUTO Hockey 0-2