RAPORTTI: Kaksi nopeaa maalia johdatti Jukurit voittoon

Mestiksen puolivälieräsarja on edennyt jo kahden kierroksen verran. Jukurit on voittanut KeuPa HT:n nyt kahdesti, kun perjantaina viikinkipaidat olivat parempia Keuruulla lukemin 0-5.

Jukurit haki kauden ensimmäisen voittonsa Keuruulta!
Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit iski Keuruulla ensimmäisessä erässä minuuttiin kaksi maalia ja puolusti hyvin ansaiten toisen voittonsa ja samalla kauden ensimmäisen voittonsa Keuruun jäähallissa. Aikaa pelikellossa oli kulunut 14:13, kun Oula Palve vei vierasjoukkueen johtoon. Alle minuutti tämän jälkeen maalin kulmalle yksin jäänyt Niko Laakkonen viimeisteli Jukureiden toisen maalin.

KeuPa painoi kovaa Jukureiden päälle koko ottelun ajan, mutta ei onnistunut maalinteossa Jukureiden tiiviin puolustuksen ansiosta.

Toisessa erässä Jaakko Turtiainen iski lukemat 0-3:een ja sitten Jukureiden peli hieman hajosi, mutta päävalmentaja Antti Pennanen reagoi tilanteeseen ottamalla aikalisän. Aikalisän jälkeen joukkue peli saatiin jälleen kokoon ja jäällä nähtiin tuttu, taisteleva viikinkilauma. Myöhemmin erässä 0-4 -lukemat viimeisteli Jani Savolainen, jonka laukaus upposi helposti ohi KeuPan maalivahti Antti Karjalaisen.

Kolmas erä oli jälleen minuuttien pelailua pois pelikellosta, vaikka KeuPa yritti vielä lopussa kavennusta ilman maalivahtia. Tämä ei tuottanut tulosta ja toisen puolivälierän tulokseksi kirjattiin 0-5, kun kolmannessa erässä Jukureiden maalintekijöihin ilmoittautui mukaan myös Anthony Guttig.

3. puolivälieräottelu pelataan lauantaina Kalevankankaalla klo 17.00. Ottelu on perhepeli, josta lisätietoja ottelun ennakosta ja Jukureiden sosiaalisesta mediasta.

Mestis Playoff 2015 muut puolivälieräottelut ja sulkeissa voitot (neljällä voitolla välieriin):

SaPKo - KooKoo 4-3 JA (1-1)

LeKi - TUTO Hockey 0-2 (1-1)

JYP-Akatemia - Hokki 3-4 (0-2)