RAPORTTI: Jukurit voitolla sarjakärkeen!

Varsinaisen peliajan 2-3 vierasvoitto KooKoosta nosti Jukurit Mestiksen kärkeen.

Jukurit oli vahvempi Mestiksen kärkikamppailussa. Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit aloitti viikon loistavasti ottamalla vierasvoiton sarjakärki Kouvolan KooKoosta. Samalla Jukurit siirtyi Mestiksen sarjataulukossa KooKoon ohi kärkipaikalle yhden pisteen turvin.

Mestiksen kärkikamppailun avauserä meni Jukureiden tahdissa. Vierasjoukkue pystyi luomaan pitkiä hyökkäyksiä ja pysymään kiekossa. Hallinta palkittiin erän puolivälin jälkeen, kun Teemu Turunen siirsi Jukurit ansaitusti johtoon.

Toinen erä tarjosikin sitten tukun ylivoimamaaleja. Ensimmäisenä onnistui Jukureiden Miikka Männikkö, joka pääsi laittamaan kiekon lähes tyhjään maaliin hienon ylivoimakuvion päätteeksi. KooKoo pääsi yrittämään kavennusta ylivoimalla hetkeä myöhemmin, ja se tuottikin tulosta Jarno Lippojoen laukoessa kiekon siniviivan tuntumasta Jukuri-maaliin. KooKoon toinen maali oli lähes identtinen ensimmäisen kanssa ja nyt oli Olli Julkusen vuoro täräyttää viivasta ylivoimalla kotijoukkue tasoihin.

Kolmas erä oli tasainen ja tarjosi molemmille joukkueille paikkoja ratkaista ottelu itselleen. Jukureiden Männikkö osui jo toistamiseen kolmannen erän alkupuolella, kun laukaus upposi melko helpohkosti Frederic Cloutierin taakse. Ottelun lopussa Jukurit puolusti tiiviisti ja oli jopa lähellä laittaa kiekon tyhjään KooKoo-maaliin kotijoukkueen pelatessa ilman maalivahtia. KooKoo ei saanut kunnon kiriä aikaiseksi ja täysi kolmen pisteen potti matkasi Mikkeliin.

Jukureiden loppuviikon ohjelmassa on vielä perjantain vierasottelu Lempäälässä LeKiä vastaan sekä lauantaina paikalliskamppailu SapKoa vastaan kotona Kalevankankaalla.