RAPORTTI: Jukurit viimeisteli viikonlopun toisen voiton

Jukureiden pistejahti tuotti tulosta Heinolassa. 60 minuutin taistelun jälkeen lukemat olivat taululla 1-4 ja kolme pistettä matkaa Jukureiden mukana Mikkeliin.

Juhana Aho napsi maalilla kiekkoja kuin omenoita puusta.
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Ilta alkoi vauhdikkaasti ja tilanteita nähtiin molemmilla puolilla kenttää. Ottelun ensimmäinen jäähy merkittiin Jukureille, mutta Peliitat ei päässyt avaamaan maalitiliään ja ottelussa niskan päälle.

Reilun kuuden minuutin pelin jälkeen Jukurit puolestaan pääsi ylivoimalle ja Teemu Turunen sai bussilastillisen Jukuri-faneja tuulettamaan iskemällä illan avausosuman.

Peliitat sisuuntui Jukureiden maalista ja painoi päälle entistä kovemmin. Kotijoukkueen painostus ja kamppailupelaaminen palkittiin Ville-Veikko Eerolan ylivoimaosumalla ennen ensimmäisen erän loppua.

Ottelun toista erää sävytti runsas jäähymäärä, mutta Jukurit ei antanut sen häiritä. Kamppailun puolivälissä Joonas Kalliola laittoi ylivoimalla kiekon Peliittojen verkkoon ohi Emil Larmin.

Kolmas erä alkoi Jukureiden johdossa 1-2. Vierasjoukkue osui erässä vielä kaksi kertaa. Ensin Teemu Henritius onnistui ohittamaan peliittavahti Larmin ja myöhemmin vapautti jäähyltä tulleen Jaakko Turtiaisen, joka iski kiekon Peliittojen tyhjään maaliin.

– Tunteikas ja vauhdikas ottelu. Olen tyytyväinen tuohon meidän joukkueen sitoutumiseen, puolustamiseen ja taisteluun, Jukurikäskyttäjä Antti Pennanen oli ylpeä joukkueen esityksestä.

Ottelu päättyi Jukureiden voittoon lukemin 1-4.