RAPORTTI: JUKURIT MESTIS-MESTAREITA!

Äärimmäisen jännittävä ja vähämaalinen viides finaaliottelu kääntyi Jukureille vasta jatkoajalla ja vei Jukurit Mestis-mestaruuteen!

Jukurit Mestis-mestareita 2014-2015! Kuva: Nita Ahola

Äärimmäisen jännittävä ja vähämaalinen viides finaaliottelu kääntyi Jukureille vasta jatkoajalla ja vei Jukurit Mestis-mestaruuteen!

Viides finaali noudatti pelillisesti samaa kaavaa kuin Jukureiden ja KooKoon edelliset finaaliottelut. Molemmat joukkueet pelasivat huolellista ja tarkkaa jääkiekkoa.

Kaikki kolme erää pelattiin maaleitta, vaikka molemmat joukkueet pääsivät yrittämään maalintekoa ylivoimalla pariinkin otteeseen. Kaikki ottelun tapahtumat löydät täältä.

Kalevankankaan 4300-päinen yleisö repesi liitoksistaan, kun jatkoaikaa oli pelattu reilut 10 minuuttia. Nestori Lähde taisteli kiekon hienosti itselleen ja ujutti kumilätkän KooKoon maaliin. Tällä Lähteen tekemällä maalilla Jukurit varmisti itselleen Mestiksen kultaiset mitalit kaudella 2014-2015.

- Tosi loistavat fiilikset kyllä, se saatiin mitä tältä kaudelta haluttiin. Kiitokset kaikille, yhdessä tämä on tehty, voittomaalin tekijä Lähde fiilisteli ottelun päätyttyä.

- Moni jääkiekkoihminen on tehnyt Mikkelissä paljon hyvää työtä historian saatossa Toivakan Jukan johdolla. Se, että meillä on tämmöinen halli ja tämmöiset olosuhteet ja tähän joukkueeseen ollaan valmiita satsaamaan, niin se ei ole syntynyt ilman sitä hienoa historiaa, mikä meillä täällä Mikkelissä on. Haluan kiittää niitä ihmisiä, jotka ovat tehneet pitkän ajan tätä työtä, jotta meillä on asiat tänään näin niin kuin ne ovat, päävalmentaja Antti Pennanen lähetti ottelun jälkeen kiitokset kaikille Mikkelissä jääkiekon eteen töitä tehneille ihmisille.

JUKURIT KIITTÄÄ FANEJA, YHTEISTYÖKUMPPANEITA JA KAIKKIA JOUKKUETTA KAUDEN AIKANA TUKENEITA!

KOKO KANSAN MESTARUUSJUHLAA JUHLITAAN SUNNUNTAINA STELLAN TÄHTITORILLA KLO 14.00 ALKAEN. Tapahtumasta lisätietoja myöhemmin.

Finaalisarjan ottelut:

Ti 7.4. klo 18.30 Jukurit – KooKoo 2-1

Pe 10.4. klo 18.30 KooKoo – Jukurit 5-0

La 11.4. klo 17.00 Jukurit – KooKoo 3-2

Ti 14.4. klo 18.30 KooKoo – Jukurit 0-2

Pe 17.4. klo 18.30 Jukurit – KooKoo 1-0 JA