RAPORTTI: Jukurit luisteli runkosarjan voittoon – ”Olemme tehneet paljon asioita oikein”

Jukurit voitti lauantaina runkosarjan viimeisessä ottelussa K-Vantaan lukemin 7-1 ja varmisti näin runkosarjan voiton.

Jukurit juhlii runkosarjan voittoa.
Kuva: Petri Lyytikäinen

Kalevankankaan illassa oli ehditty pelaamaan illan ottelua lähes seitsemän minuuttia, kun K-Vantaan Samuli Valvisto pääsi yllättämään Jukurit iskemällä vierasjoukkueen maalin johtoon. Tämä pyrähdys jäi kuitenkin vierasjoukkueen osalta lyhyeksi, sillä osuman jälkeen ilta oli täysin kotijoukkueen tykitystä.

Jukurit iski ensimmäsen erän lopulla kymmeneen sekuntiin kaksi maalia, onnistujina Timo Hiltunen ja Joonas Kalliola.

Jukureiden huikea tahti jatkui myös toisessa erässä, jossa Nestori Lähde ja Pentti Nöyränen laittoivat kumilätkän lohipaitojen maaliin 17 sekunnin sisään ja peli oli näin ollen kotijoukkueelle jo 4-1.

Kolmannessa erässä ei erikoisuuksia nähty, vaikka kotijoukkueen tehokkuus oli vakuuttavaa. Jukurit viimeisteli kolmannessa erässä kolme maalia ja näytti, ettei ottelun voittajasta ollut mitään epäselvyyttä. Kolmannessa erässä maalisummeria huudattivat Riku Pitkänen, Roope Hämäläinen ja Mika Kujanpää.

- Kyllähän tämä kertoo siitä, että olemme kauden aikana tehneet paljon asioita oikein ja joukkue on kasvanut hyvin yhteen, Jukurikapteeni Juuso Akkanen kommentoi runkosarjan voittoa ottelun päätyttyä.

K-Vantaan kausi päättyi lauantaina ja Jukurit jatkaa playoffeihin pelaamalla keskiviikkona ensimmäisen puolivälieräottelun kotona KeuPa HT:ta vastaan. Playoffit pelataan menetelmällä paras seitsemästä, eli neljällä voitolla selviää otteluparin jatkaja välieriin.