RAPORTTI: Jukurit kärsi ensimmäisen harjoitusottelutappion

Jukurit hävisi keskiviikkoiltana Imatralla SKA Nevalle lukemin 3-2 ja näin ollen kärsi harjoitusottelukauden ensimmäisen tappion.

Jukureiden harjoitusottelukausi jatkui keskiviikkona Imatralla, jossa joukkue kohtasi pietarilaisen SKA Nevan. Sarvipäiden ryhmä esiintyi ottelussa pirteällä jalalla, vaikka joutui lopulta myöntämään vastustajansa maalin verran paremmaksi.

Ajassa 16.48 SKA Neva pääsi maalin karkumatkalle Viktor Komarovin osumalla ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin Nevan 1-0 -johdossa.

Toisessa erässä nähtiin kolme maalia, joista ensimmäisen viimeisteli Nevan Magomed Gimbatov. Erän toinen maali syntyi Jukureille ja sen iski Teemu Turunen, syöttäjät Joonas Sammalmaa ja Oula Palve. SKA Neva pääsi kuitenkin kahden maalin karkumatkalle, kun Sergei Korostin laittoi kiekon Jukureiden maalivahti Mika Norjan selän taakse.

Jukurit kavensi vielä kolmannessa erässä lukemat 3-2:een ylivoimalla. Roope Ranta onnistui Jarno Pavénin ja Teemu Henritiuksen esityöstä. Lopun rutistus ei kuitenkaan riittänyt ja lopputulokseksi kirjattiin lukemat 3-2.

Joukkueet laukoivat ottelun lopuksi vielä rangaistuslaukauksia, jossa SKA Neva oli parempi 3-1.

Jukureilla on revanssin paikka tänään torstaina, sillä joukkueet kohtaavat vielä uudelleen Imatralla klo 13.00.