RAPORTTI: Jukurit finaaliin puhtaalla pelillä

Jukurit voitti Hokin neljännessä kohtaamisessa lauantaina Kajaanissa, voitti ottelusarjan suoraan 4-0 ja matkaa näin ollen Mestiksen vuoden 2014-2015 finaaleihin.

Jukurit pelaa Mestiksen finaaleissa!
Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit lähti haastamaan Hokkia johtaen ottelusarjaa 3-0. Ottelu ottelulta Hokki on saavuttanut Jukureita ja jokaisessa ottelussa on nähty tiukkoja ja jännittäviä tilanteita.

Ensimmäisen erän lopussa molempien joukkueiden pelaajat joutuivat jäähylle ja kahden minuutin ajan pelattiin tasaviisikoin. Jukureiden Roy Pihlström vei vieraat johtoon hienolla viivalaukauksellaan.

Hokki onnistui perjantaina Mikkelissä tulemaan tasoihin toisen erän unelma-alulla. Sama toistui lauantaina Kajaanissa: Toista erää oli pelattu vain 17 sekuntia, kun Tomas Mikus toi kotijoukkueen tasoihin.

Ottelun voittomaali nähtiin toisessa erässä, kun Iivo Hokkanen laittoi kiekon Hokin verkkoon.

- Alku oli meiltä jälleen hyvää, mutta toisessa erässä laskettiin jälleen Hokki mukaan peliin ja pienoiseen hallintaan, kokosi kapteeni Juuso Akkanen illan tapahtumia.

Illan hurjin tilanne nähtiin toisen erän lopussa, kun Markus Korkiakoski taklasi maalintekijä Hokkasta mustasta kulmasta. Hokkanen keräili itseään hetken jään pinnasta ja Korkiakoski passitettiin suihkuun.

Kolmas erä oli taputtelua puolin ja toisin. Tilanteita nähtiin, sillä vielä viimeisellä minuutilla Hokki kilautti pelivälineen maalin sivurautaan. Enempää maaleja ei kuitenkaan nähty, joten Jukurit voitti lukemin 1-2 ja matkaa neljän otteluvoiton turvin Mestiksen kauden finaaleihin!

- Kolmannessa erässä näytettiin, mistä meidän joukkue on tehty, Akkanen kiitteli joukkuetovereitaan finaalipaikan varmistuttua.

Katso maalivahtien torjunnat, maalintekijät ja muut ottelutapahtumat täältä.

Jukurit kiittää Hokkia ja toivottaa tsemppiä Mestiksen pronssiotteluun!

Mestiksen finaalisarja starttaa tiistaina 7.4. klo 18.30 Kalevankankaan jäähallissa ja vastassa on KooKoo tai TUTO Hockey.

KooKoo - TUTO Hockey -ottelusarja on tällä hetkellä lukemissa 1-3 ja seuraavat pelit pelataan 31.3. ja tarvittaessa 2.4. ja 4.4. Jukureiden finaalivastustajasta informoidaan myöhemmin lisää.

OLETKO SINÄ MUKANA? FINAALIEN LIPUNMYYNTI ALKAA SUNNUNTAINA 29.3.2015 KLO 09.00. Hanki lippusi täältä, tervetuloa! #KatseLiigaan