RAPORTTI: Jukureille joululahja Joensuusta

Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Jukurit taisteli itselleen joululahjan Joensuusta vähämaalisessa ottelussa. Ennen taukoa pelatussa ottelussa viikinkiryhmä oli parempi lukemin 0-1.

Jukurit voitolla joulutauolle.

Jokipoikien ja Jukureiden välistä ottelua taisteltiin tasaiseen tahtiin kaksi ja puoli erää. Jukureille tarjoutui toisessa erässä mahdollisuus nousta johtoon, kun Jokipojat nappasi kolme peräkkäistä jäähyä. Jukurit taisteli kahteen otteeseen kahden miehen ylivoimalla, mutta Jokipojat onnistui riisumaan viikinkilauman aseista ja maaleja ei kahteen ensimmäiseen erään nähty.

Ottelun ensimmäistä maalia saatiin odottaa aina 53 peliminuutille asti, kunnes Teemu Suhonen iski Jukurit johtoon yllättäen Jokipoikien maalilla torjuneen Samuel Jukurinupealla viivasta laukaistulla lämärillä. Syöttöpisteet Teemu Henritiukselle ja Niko Laakkoselle.

Jukureiden johto-osuman jälkeen kotijoukkue otti vielä jäähyn, mutta Jukurit ei onnistunut lisäämään johtoaan. Jokipojat ei onnistunut kirimään viikinkilaumaa kiinni edes aikalisän jälkeen ilman maalivahtia ja näin ollen kolme pistettä matkaa Jukureiden matkassa Mikkeliin.

Jukureiden voittoputki kasvoi 14 ottelun mittaiseksi ja joululomalta palataan kotiottelun merkeissä tiistain 29.12., kun eteläsavolainen paikalliskamppailu mitellään Mikkelissä klo 18.30 alkaen.