Pisteet jäivät Vaasaan

Lauantain myöhäisottelussa Vaasan Sport kukisti Jukurit lukemin 5-2. Ottelun toinen erä koitui Viikinkipaitojen kohtaloksi.

Vaasalaisyleisön kestosuosikki Pasi Järvinen Kuva: Petri Lyytikäinen

Lauantain myöhäisottelussa Vaasan Sport kukisti Jukurit lukemin 5-2. Maalittoman avauserän jälkeen ottelun toinen erä koitui mikkeliläisten kohtaloksi, kun ajassa 20,31 vaasalaiset aloittivat maalinteon Samuli Kivimäen johdolla. Kaksitoista minuuttia myöhemmin Kuparisaaren hallin taululla komeili jo kotijoukkueen 4-0 johtolukemat. Joonas Kalliola kavensi ajassa 33.17 lukemiksi 4-1, mutta Sport kuittasi välittömästi ja toiselle erätauolle siirryttiin 5-1 lukemissa.

-Ensimmäisen erän jälkeen olimme suunnitelmassa kiinni, mutta Sportin toisen erän tarkka viimeistely laumatti meidät, Jukurien valmentaja Tuomo Jormakka harmitteli.

Päätöserään Jukurit tulivat ryhdikkäästi, mutta hyvä taistelu ei riittänyt kuin yhteen kavennusmaaliin, jonka viimeisteli Jani Savolainen Jesse Rohtlan ja Joonas Koskisen  syötöstä.

-Kyllähän tästä vähän huono maku jäi, Jormakka ynnäsi.

Jukurit jatkaa otteluitaan keskiviikkona Kouvolassa. Ottelu Sumulaaksossa alkaa 18.30.