Pisteet jäivät Keravalle

Jukurit kärsi keskiviikon kierroksella kirvelevän tappion HCK:lle, joka vei ottelun lukemin 3-1.

Jesse Rohtla Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit kärsi keskiviikon kierroksella kirvelevän tappion HCK:lle, joka vei ottelun lukemin 3-1. Maalittomassa ottelun avauserässä koettiin viikinkipaitojen kannalta erityisen harmillisia hetkiä, kun Juha-Petteri Purolinna loukkaantui laitataklauksen seurauksena ja joutui jättämään kaukalon.

-Pelasimme kaksi ja puoli erää viidellä pakilla, mutta emme me siihen kaatuneet, Jukurien valmentaja Timo Turunen tuumasi.

Jukurien maalinteko ontui, vaikka ylivoimaakin oli rutkasti tarjolla.

-Kaaduimme omaan heikkoon viimeistelyyn. Kaverilla oli vain muutama paikka ja he tekivät niistä maalit.

Kotijoukkue tehtaili ottelun toisessa erässä kaksi maalia, joista erityisesti ensimmäisen jälkeen mikkeliläiset kadottivat oman pelirytmin.

Jukurien peli käynnistyi ja pyöri hyvin ottelun kolmannessa erässä, jonka alussa Jesse Rohtla kavensi 2-1 lukemiin. Vaikka ottelu pelattiin käytännössä yhdessä päässä, ei Jukurit onnistunut tasoittamaan ja HCK teki viimeisen maalinsa tyhjiin.

-Ihan energinen esitys, mutta maalit puuttuivat. Nyt kerätään rivit kuntoon ja palaudutaan huominen.

Jukurien pelit jatkuvat jo perjantaina, kun Kiekko-Vantaa saapuu Mikkeliin. Ottelu alkaa Kalevankankaalla 18.30.