Pisteet jäivät Heinolaan

Pasi Järvinen Kuva: Petri Lyytikäinen

Miika Heikkilä esitti pääroolia, kun Peliitat nappasi kolme pistettä Jukureilta. Kolme maalia viimeistellyt hyökkääjä tahditti joukkueensa kotivoittoon lukemin 4-1. Ottelun alku oli Jukureille murheellinen.

-Eka vaihto oli synkkä. Jouduimme puolustuskannalle ja vastustaja sai heti maalin, Jukurien valmentaja Timo Turunen kertasi.

Viikinkipaidat esittivät reilut kaksi erää tasaisen varmaa peliä. Jotain jäi kuitenkin puuttumaan. Nimittäin ne tarvittavat maalit.

-Ylivoimaa ja paikkoja oli. Parikymmentä ohilaukaustakin ammuttiin kahden ensimmäisen erän aikana. Ihan himokasta peliä, mutta ei vaan eväät riittänyt. Kai tämä maalittomuus on itseluottamuskysymys. Parempaa loppua olisi tuolla himolla voinut odottaa.

Jukurien ainoaksi jääneen maalin viimeisteli Niko Laakkonen ylivoimalla ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla.

-2-1 tilanteeseen asti kaikki oli hyvin. Huonot ratkaisut omassa päässä maksoivat vastustajan toisen maalin, joka tuli aika halvalla tavalla, Turunen harmitteli.

Peliitojen toisen maalin jälkeen Jukurit joutui kahdesti peräkkäin alivoimalle. Toisen alivoiman päätteeksi Heikkilä tehtaili illan kolmannen maalinsa.

-Yritettiin vielä pyristellä ilman maalivahtia, mutta ei tuottanut tulosta.

Jesse Häkkinen tälläsi Peliittojen neljännen tyhjään maaliin.

Jukurien maalillla ensimmäistä kertaa esiintynyt Juha Toivonen torjui ottelussa 14 kertaa, kun virkaveli Antti Rautiola sai heittäytyä kiekon tielle lähes puolet useammin. Peliittavahdille kertyi ottelussa 26 torjuntaa.