LeKi haastaa Jukurit Mikkelin jäähallissa

Jukurit pelaa kaksi peräkkäistä kotiottelua tällä viikolla, mistä ensimmäinen pelataan keskiviikkona Lempäälän Kisaa vastaan.

Nestori Lähde. Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit pelaa kaksi peräkkäistä kotiottelua tällä viikolla, mistä ensimmäinen pelataan keskiviikkona Lempäälän Kisaa vastaan.

Sarjassa seitsemäntenä sijaitsevalla LeKillä on joka kausi suuresta vaihtuvuudesta huolimatta kovia pelaajia Mestikseen. Nykyisin lempääläisten riveissä viilettävät Jukureissakin pelanneet Miikka Männikkö ja Jimi Santala. Lisäksi LeKin joukkueessa viilettää Liigasta tuttu Masi Marjamäki.

- Tietenkin LeKillä on monia lainapelaajia Liigasta ja huippupelaajia tähän sarjaan. Nykypäivänä parhaimmat pelaajat ratkoo otteluita, kun myös viisikkopelaaminen on kunnossa, kommentoi päävalmentaja Antti Pennanen LeKin joukkuetta.

Jukurit oli viime viikonloppuna vieraskiertueella, kun se matkusti perjantaina Savonlinnaan ja launtaina Vantaalle. Vieraskiertue oli onnistunut, sillä Jukureille napsahti kuusi sarjapistettä kahdella voitolla.

SaPKo kaatui niukasti maalein 2-3 ja Kiekko-Vantaa selvemmin maalein 2-6.

- Meillä on kaksi voitettua ottelua vieraskaukalossa alla. Viimeinen kotipeli oli huono, joten nyt on kasvojenpesun paikka.

Vieraskiertueen parhaimmistoa olivat erityisesti tehokaksikko Anthony Guttig (2+2) ja Niko Laakkonen (2+3). Lisäksi Timo Hiltunen avasi maalitilinsä Jukureissa ja saalisti sen lisäksi kaksi syöttöpistettä.

- Keskiviikkona on tietysti uusi peli, mutta nyt ollaan saatu itseluottamusta kahdesta edellisestä ottelusta, Pennanen päätti.

Ottelu Jukurit-LeKi alkaa tuttuun tapaan klo 18.30 Kalevankankaan jäähallissa! Hanki itsellesi kausikortti tai vältä jonottaminen hankkimalla lippusi ennakkoon. Tervetuloa!