Kymmenes voitto tarjolla kotikaukalossa!

Jukurit ja Peliitat kohtaavat keskiviikkona Kalevankankaalla, kun Jukureilla on mahdollisuus venyttää voittoputkeaan.

Niko Laakkonen. Kuva: Petri Lyytikäinen

Mestiksen piikkipaikkaa hallitseva Mikkelin Jukurit saa keskiviikkona vieraita Heinolasta, kun ailahtelevasti alkukauden pelannut Heinolan Peliitat saapuu Kalevankankaalle.

Kohtaaminen ei ole joukkueiden kesken ensimmäinen, sillä hieman yli viikko sitten Jukurit haki Peliitoista 1-3 vierasvoiton. 

Peliittojen alkukausi on ollut ailahteleva. Joukkue on nimittäin onnistunut voittamaan kertaalleen Hokin ja KooKoon, mutta muissa otteluissa kyyti on ollut pahimmillaan kylmää. Sitä kuvaa hyvin Peliittojen edellinen kamppailu Keuruulla, joka päättyi KeuPan selvään 7-2-voittoon.

- Peliitat pelasivat todella hienot matsit KooKoota ja Hokkia vastaan, mutta kellahtivat KeuPalle murskaluvuin. Todella ärsytetty ja varmasti nälkäinen joukkue vastaan, joka on varmasti yrittänyt luoda uutta henkeä, valmentaja Timo Turunen tuumi.

Jukureiden alkukausi puolestaan on ollut vahva. Sarvipäät kiitävät yhdeksän ottelun voittoputkessa, minkä kruunasi viime viikon voitto KooKoosta voittomaalikilpailussa 1-0 ja JYP-Akatemiasta luvuin 2-5. Joukkueen valmennus onkin luonnollisesti tyytyväinen.

- Tottakai olemme tyytyväisiä ja erityisesti suorituksen tasoon. Paljon sellaisia asioita näkyi, mitä olemme harjoituksissa käyneet läpi ja mitä halusimmekin nähdä kentällä.

Sarvipäiden kokoonpano selviää vasta pelipäivän aamuna, mutta varmaa on, että Tadeas Galansky saa torjuntavuoron maalinsuulla.

Jukurit ja Peliitat kohtaavat keskiviikkona 15.10 Mikkelin jäähallissa klo 18.30! Hallin ovat avautuvat tuntia ennen 17.30. Vältä jonottaminen ja hanki ennakkolippusi tästä! Tervetuloa!