”Kovaa mentiin ja se on meidän juttu”

Jukurit jatkaa kymmenen ottelun voittoputkessa. Keskiviikkona Kalevankankaalla kaatui Heinolan Peliitat loppulukemin 6-3.

Kalevankankaan keskiviikkoillassa myös Jaakko Turtiainen heilutteli maaliverkkoa.
Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit jatkaa kymmenen ottelun voittoputkessa. Keskiviikkona Kalevankankaalla kaatui Heinolan Peliitat loppulukemin 6-3. 

Itse ottelu ei hienouksia tarjonnut, mutta Risto Dufvan sanoja lainatakseni – parempi paikallaolijoista tänään voitti. Ja sehän riittää.

Vierasjoukkueen päävalmentaja Lauri Merikivi ei ollut omiensa esitykseen, eikä lopputulokseen tyytyväinen.

- Ihan hyvä ei Jukureita vastaan riitä. Jukurit oli erityisesti ylivoimalla hyvä tänään, peliittaluotsi analysoi.

- Oltiinko tänään ylivoimalla niin hyviä? En tiedä, mutta no kaksi maalia kuitenkin, päävalmentaja Antti Pennanen mietti Merikiven sanoja.

- Hyvä hyökkäysjoukkue me ollaan. Kovaa mentiin ja se on meidän juttu.

Vauhdikkaalla menolla Pennanen tarkoitti erityisesti ottelun avauserää, johon viikinkipaidat tulivat hyvällä jalalla. Viimeinen 40 minuuttia vaihteli sitten hyvien ja huonojen hetkien kesken.

- Tietty päättäväisyys ja jänteen säilyvyys jäi puuttumaan. Sen seurauksena ote herpaantui ajoittain.

Ottelun viimeinen maali oli näyttävä. Illan tehomies Niko Laakkonen (2+1) namutteli Anthony Guttigin kanssa ja ranskalainen viimeisteli kauden viidennen osumansa. Myös illasta toiseen hyvällä asenteella taistelevan Jaakko Turtiaisen uurastus palkittiin tehopisteillä. Mies viimeisteli Jukurien viidennen maalin ja oli syöttäjänä mukana kahdessa edellisessä. Ottelun tilastot löydät otteluseurannasta.

Jukurien kolmen ottelun viikko jatkuu perjantaina Savonlinnassa.