KooKoo vielä kerran Kalevankankaalle

Yksi aikakausi päättyy perjantaina, kun KooKoo vierailee Kalevankankaalla kenties viimeistä kertaa Mestiksen runkosarjan merkeissä.

Millainen taisto joukkueiden välillä nähdään perjantaina?
Kuva: Petri Lyytikäinen

Yksi aikakausi päättyy perjantaina, kun ensi kaudeksi Liigaan nouseva KooKoo vierailee Kalevankankaalla kenties viimeistä kertaa Mestiksen runkosarjan merkeissä.

Otteluun lisää mielenkiintoa myös runkosarjan kärkipään tilanne. Kaksi ottelua Jukureita enemmän pelannut KooKoo on nyt kymmenen pistettä edellä toisena majailevia mikkeliläisiä. Vaikka sarjaa onkin vielä paljon jäljellä, olisi eron kaventaminen jo tässä vaiheessa hyvä asia.

Jukurit pelasi edellisen kerran keskiviikkona Savonlinnassa. Jukurit hallitsi tiivistunnelmaista paikallistaistoa, mutta SaPKo onnistui silti yllättämään ja jätti pisteet Talvisaloon lukemin 5-3.

KooKoo puolestaan kohtasi keskiviikkona TUTO Hockeyn. Vuodenvaihteen tietämillä hieman kangerelleet oranssimustat kaatoivat turkulaiset 4-1 ja näin saalistivat kolmen pisteen voiton.

Joukkueet ovat kohdanneet runkosarjan aikana kolmesti. Molemmat ovat nappanneet yhden voiton voittolaukauksilla. Kerran KooKoo oli parempi varsinaisella peliajalla, mutta tuolloinkin vain yhden maalin erolla. Tasaista on siis luvassa myös perjantaina.

Jukureiden tuoreet vahvistukset Miikka Männikkö ja Mika Kujanpää tekevät ensiesiintymisensä Kalevankankaalla. Ottelu alkaa kello 18.30, tervetuloa kannustamaan Jukurit vielä kerran kotivoittoon rakkaasta vihollisesta KooKoosta!