KooKoo vei toisen finaalin

Kouvolaiset ottivat keskiviikkona toisen kiinnityksen mestaruuteen.

Jukurit isännöi KooKoota toisen finaaliottelun merkeissä perjantaina Kalevankankaalla. Sarvipäät lähtivät hakemaan revanssia maanantain tappion jälkeen.

Ottelu alkoi mikkeliläisten osalta ihanteellisesti. Kello oli ehtinyt kulkea alle minuutin, kun Toni Jalo huitaisi maalin edestä isännät johtoon.

Pitkään ei johtoasemasta saatu nauttia. Kolmen minuutin kuluttua Santtu Huhtala tasoitti ottelun vastahyökkäyksestä. Vielä erän lopulla KooKoo pääsi ylivoimalle, ja Huhtala vei illan toisellaan vieraat johtoon.

Toinen erä oli tasainen. Jukureiden Juuso Sipolan suihkukomennuksen myötä vieraat pääsivät ylivoimalle viideksi minuutiksi. Mikkeliläisten hyvä alivoima kuitenkin selvitti tilanteen.

Maalittomaksi erä ei kuitenkaan jäänyt. Kaksi minuuttia ennen taukoa Joona Karevaara viimeisteli vieraiden kolmannen osuman.

Toisessa erässä Jukurit yritti takaa-ajoa. Ylivoimaakin tarjoiltiin, mutta se tuotti tulosta väärään päätyyn. Henri Tuominen karkasi alivoimalla läpiajoon ja vei kouvolalaiset jo ratkaisevalta tuntuvaan kolmen maalin johtoon.

Jukurit ei kuitenkaan lopettanut taistelua. Aikalisän jälkeen Oskari Setänen otettiin pois maalilta. Hieman alle minuutti ennen loppua Jaakko Turtiainen toi vielä toivonpilkettä kavennusmaalilla.

KooKoo kuitenkin kesti loppuun asti, ja näin se siirtyi ottelusarjassa 2-0 -johtoon. Taistelu mestaruudesta jatkuu perjantaina Kouvolassa, ja Mikkeliin palataan jälleen lauantaina! Tervetuloa Kalevankankaalle, sarvipäät tarvitsevat nyt kaiken mahdollisen tuen!

- Kovat joukkueet tässä on vastakkain. Pelit etenee, ja usko siihen että jokainen nostaa tasoaan on kova, Jukureiden päävalmentaja Antti Pennanen totesi.