KooKoo selvään voittoon Jukureista ensimmäisessä finaalissa

Kouvolassa pelattu ensimmäinen finaali päättyi KooKoon murskaavaan 6-2-voittoon.

Pentti Nöyränen iski Jukureiden toisen maalin. Kuva: Petri Lyytikäinen

Kauden 2013-2014 Mestiksen finaalien ensimmäinen ottelu pelattiin Kouvolassa maanantai-iltana. Ottelu sumulaaksossa päättyi kotijoukkueen murskaavaan voittoon maalein 6-2.

Ensimmäinen erä oli kouvolalaisilta vahva, sillä oranssimustat latoivat yhteensä viisi maalia Jukureiden verkkoon.

Keltapaitojen puolustaminen ei ollut ottelun alussa parhaimmassa kuosissaan ja jukurikäskijä Antti Pennanen herättelikin joukkuetta kolmannen takaiskun jälkeen vaihtamalla maaliin Tadeas Galanskyn

KooKoo siirtyi maalin johtoon ja kahden minuutin pelin jälkeen Mikael Kurosen maalilla. Tämän KooKoo teki vielä neljä maalia, joista vastasivat Kuronen, Santtu Huhtala, Timo-Pekka Heikkinen sekä ylivoimalla Joona Karevaara.

Toiseen erään Jukureiden pelaaminen piristyi, vaikka Mikko Virtanen lisäsi KooKoo johdon jo lukemiksi 6-0.

Sarvipäiden avausmaali oli nähdä päivänvalon ajassa 32.10, mutta maali hylättiin Jani Forsströmin potkaistessa kiekon verkon perukoille.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Jukurit onnistuivat kaventamaan lukemat 1-6:een, kun Jesse Rohtla taituroi kiekon maalivahti Mikko Rämön selän taakse.

Kolmannessa erässä Jukurit tekivät vielä yhden maalin, kun Pentti Nöyränen iski kiekon yläkulmaan b-pisteiden välistä. Syöttäjät maaliin olivat Iivo Hokkanen ja Nestori Lähde.

Näin ollen Kouvolalaiset ottivat ensimmäisen kiinnityksen mestaruuteen, mutta täytyy muistaa, että Mestiksessä sarjat pelataan nykyään paras seitsemästä menetelmällä. Mitään ei ole siis menetetty, eikä jukurijoukkue luovuta koskaan!

Seuraava kamppailu pelataan keskiviikkona Meidän hallissa klo 18.30!
Kaikki kannustamaan Jukurit parhaimpaan suoritukseensa, nyt joukkue tarvitsee tukea!