KooKoo nousi lopussa voittoon

Perjantai-illan pikkujouluderbyssä Jukurit sai vieraakseen KooKoon Kouvolassa.

Perjantaina Mikkelissä kohtasivat Mestiksen kärkijoukkueet, kun Jukurien vieraaksi saapui KooKoo Kouvolasta. Joukkueet tarjosivatkin tasaisen ja loppuun asti jännittävän ottelun 1611 katsojalle.

Ensimmäinen erä tarjosi jo vauhdikasta kiekkoa, mutta maalit jäivät toistaiseksi puuttumaan. Avausmaalia saatiin lopulta odotella yli ottelun puolivälin, kunnes Roy Pihlström vei Jukurit johtoon.

Maalin jälkeen Jukurit loi muutamia hyviä maalipaikkoja, mutta perille asti kiekkoa ei saatu. Kahden erän jälkeen oltiinkin edelleen tilanteessa 1-0.

- Oli siinä muutama huippupaikka tehdä 2-0, jotka olisi pitänyt käyttää. Laadukasta joukkuetta vastaan niitä maalipaikkoja ei tule liukuhihnalta, Jukurien päävalmentaja Antti Pennanen harmitteli.

Heti toisen erän alussa KooKoo nousikin jo rinnalle. Se pelasi ylivoimaa, ja Jan-Mikael Juutilainen tälläsi tasoituksen tarkasti sisään.

Muutaman minuutin jälkeen Jukurit joutui jälleen alivoimalle, ja KooKoo pääsi esittelemään tehokasta ylivoimaansa. Pitkään ei kestänyt, kun Joona Karevaara löi kouvolalaiset johtoon.

Jukurit yritti vielä lopussa aktiivisesti tasoitusta ilman maalivahtiakin, mutta tulosta ei syntynyt. Näin pisteet lähtivät vieraiden mukana Kouvolaan.

- Kuitenkin tyytyväinen oltava joukkueen ilmeeseen ja taisteluun. Hyvää oppia meille siitä, kuinka pienistä asioista voittaminen on lopulta kiinni, Pennanen päätti.

Jukurien ottelut jatkuvat ensi viikon keskiviikkona, kun Kalevankankaalle saapuu SaPKo. Ottelu alkaa kello 18.30, tervetuloa jännittämään ja kannustamaan!