KooKoo hieman parempi harjoitusottelussa

Jukurit hävisi Kalevankankaalla pelatussa harjoitusottelussa KooKoolle maalein 0-3.

Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit kohtasi perjantai-iltana viime kevään finaalivastustajan, kun KooKoo saapui Kalevankankaalle Jukureiden vieraaksi. Harjoitusottelu oli pitkään tasainen, mutta KooKoo käänsi pelin voitokseen kolmannessa erässä ja näin loppulukemat kirjattiin 0-3.

Loukkaantumisista viimeaikoina kärsinyt Jukurijoukkue lähti otteluun hyvällä asenteella ja ensimmäinen erä menikin kotijoukkueen hallinnassa. Erän loppupuolella Jukurit pääsi pelaamaan kahden miehen ylivoimaa, mutta se ei kuitenkaan tuottanut tulosta.

Toisessa erässä KooKoo pääsi paremmin peliin mukaan ja Jukureiden maalilla Ronan Quemener pääsi esittämään hanskakätensä toimivuutta ensimmäistä kertaa kotiyleisölle.

Erän puolivälin jälkeen Jukureiden oma kasvatti Erno Ripatti pelasi hyvin yhteen Timo Hiltusen kanssa, mutta maali jäi tälläkertaa syntymättä. Ripatti pääsi väläyttämään ottelussa kiekollisilla taidoillaan, mutta 'Epin' toimesta nähtiin myös muutama komea taklaus.

Kolmannessa erässä Aki Kangasmäki laukoi ensin KooKoon johtoon.  Tämän jälkeen Jere Espo laukoi lukemiksi 0-2 läpiajosta. Kolmannen maalin viimeisteli tyhjiin Kangasmäki.

Jukurit jatkavat harjoitusotteluitaan 27.8 Jyväskylässä JYP-Akatemian vieraana.