Kolme pistettä jäi Heinolaan

Jukurit kohtasi Peliitat perjantaina Versowood Areenalla ja jäi tällä kertaa Heinolasta pisteittä, kun kotijoukkue oli parempi lukemin 3-2.

Ronan Quemenerin hyvät otteet eivät pelastaneet joukkuetta pisteettömässä illassa.
Kuva: Petri Lyytikäinen

Heinolan perjantai-illassa käytiin loppua kohti jännittäväksi muuttunut kamppailu, jossa kotijoukkue oli parempi päätössummerin soidessa.

Ottelun alku taputeltiin tasaiseen tahtiin, kunnes kolmentoista peliminuutin jälkeen Peliittojen Aatu Viljanen vei kotijoukkueen 1-0 -johtoon ylivoimalla Tuukka Rajamäen ja Miika Heikkilän syöttökuvion päätteeksi.

Ensimmäisessä erässä ei muita maaleja nähty, eikä toisellakaan kaksikymppisellä kumpikaan joukkue onnistunut maalinteossa. Toisessa erässä Jukurit loi kuitenkin vaarallisemmat maalintekopaikat ja Peliittojen parhaimmissa paikoissa Jukureiden tolppien välissä torjunut Ronan Quemener torjui kotijoukkueen yritykset.

Kolmas erä oli ottelun mielenkiintoisin ja tapahtumarikkain, sillä tuomarit jakoivat jäähyjä vuorotellen molemmille joukkueille. Jukureiden huolimattoman pelaamisen jälkeen Peliittojen Mikko Lahtela iski taululle lukemat 2-0, minkä jälkeen seuraavassa vaihdossa molempien joukkueiden tunteet kuumenivat.

Tunnerikkaan hetken rauhoituttua kotijoukkue meni jo 3-0 -johtoon, kun Roope Elimäki kaunisteli kotijoukkueen lukemia.

Jukurit yritti vielä lopussa nousta kolmen maalin takaa ja Roope Hämäläinen kavensi lukemiksi 3-1, kun ottelua oli pelaamatta yhdeksän minuuttia. Jukurit piristyi illan ensimmäisen maalinsa jälkeen ja vain hetkeä ennen päätössumerin soittoa Niko Laakkonen kavensi ylivoimalla ja ilman maalivahtia lukemiksi 3-2.

Viimeisellä minuutilla ei enempää maaleja nähty, vaikka Peliittojen päävalmentaja Lauri Merikivi otti aikalisän Jukureiden kavennusmaalien jälkeen. Päätössummerin soittaessa taululla loisti lukemat 3-2 ja Jukurit matkaa takaisin Mikkeliin ilman sarjapisteitä.

Jukureiden seuraava ottelu pelataan keskiviikkona 17.12. klo 18.30 Kalevankankaalla, kun Mikkelissä vierailee LeKi Hockey.