Kiekko-Vantaa voittolaukauksilla Jukureita parempi

Kiekko-Vantaa vei pidemmän korren Tikkurilan perjantai illassa, kun kotijoukkue käänsi ottelun voitokseen voittolaukauskilpailussa.
Niko Laakkonen viimeisteli Jukurien ainokaisen. Kuva: Petri Lyytikäinen

Kiekko-Vantaa vei pidemmän korren Tikkurilan perjatai-illassa, kun kotijoukkue käänsi kovatempoisen ottelun nimiinsä voittolaukauskilpailun päätteeksi loppulukemin 2-1. Lohipaitojen ratkaisijaksi nousi viime kaudella Jukurien riveissä kiekkoillut Henrik Koivisto, joka vastasi Kiekko-Vantaan molemmista maaleista.

Jukurien ainoaksi jäänyt maali syntyi ottelun toisessa erässä, kun Niko Laakkonen toimitti kiekon verkkoon Jani Savolaisen ja Pasi Järvisen esityöstä. Avauserä oli kotijoukkueen pienoista hallintaa, mutta toisessa erässä Jukurit pääsi peliin mukaan ja varsinkin viisikkopeli kulki vantaalaisia paremmin.

-Kolmannessa erässä meille tarjottiin paljon ylivoimaa ja siinä olisi pitänyt ottelu ratkaista, mutta emme siinä onnistuneet, Jukurien joukkueenjohtaja Mikko Hakkarainen kertasi ja piti ottelua todella tasokkaana.

Maalivahtien torjuntojenkin valossa ottelu näytti tasaiselta. Jukuri maalilla Petteri Similä heittäytyi kiekon tielle 19 kertaa ja sama määrä torjuntoja kirjattiin myös Kiekko-Vantaan Aaro Peltoselle.

Jukurit jatkaa otteluitaan keskiviikkona 25.9, kun Kajaanin Hokki saapuu Kalevankankaalle. Ottelu alkaa tuttuun aikaan kello 18.30.