Kiekko-Vantaa ryösti pisteet Mikkelistä

Hyvin puollustanut Kiekko-Vantaa käytti tilaisuutensa hyväkseen ja aiheutti Jukureille toisen perättäisen tappion.

Perjantaina SaPKo oli katkaissut Jukurien kymmenen ottelun voittoputken, ja paluuta pistekantaan haettiin heti lauantaina kotiottelussa Kiekko-Vantaata vastaan.

Pisteet jäivät kuitenkin haaveeksi, kun vahvasti varsinkin puollustuspäässä esiintynyt vantaalaisryhmä ryösti pisteet lukemin 1-4. Jukurien päävalmentaja Antti Pennanen ei ollut kovin tyytyväinen omiensa otteisiin.

– Pettynyt tottakai tulokseen. Ei oltu tarpeeksi halukkaita tänään.

Jukurit oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, josta kertoo myös hyvin esiintyneen vantaalaisvahdin Jani Kauton 30 torjuntaa.

– Näennäisesti hallittiin läpi ottelun. Vastustaja kuitenkin puolusti ja pelasi alivoimansa hyvin, Pennanen pohdiskeli.

Ottelun maalihanat aukesivat ensimmäisessä erässä, kun kahdeksan peliminuutin jälkeen Nico Aaltonen iski maalin edestä vieraat johtoon.

Toisessa erässä Tomi Tuomisto kasvatti vierasjohtoa, ja heti viimeisen erän alussa Aleksi Järvinen iski lohipaitojen kolmannen osuman.

Santeri Lukka toi vielä viivalaukauksellaan Jukurit kahden maalin päähän, mutta pian Joel Lehtinen vei K-Vantaan jälleen kolmen maalin johtoon.

Jukurit yritti vielä nousua ilman maalivahtia, mutta tulosta ei syntynyt. Näin pisteet matkasivat Vantaalle lukemin 1-4.

– Aika aseettomaksi jäätiin. Vastustajalla oli isoja hyviä pakkeja ja pelaajia, eikä meille oikein jäänyt saumaa, Pennanen harmitteli.

– Mutta hyvää kasvamista, otetaan tästä opiksi.

Voittokantaan yritetään palata jälleen keskiviikkona, kun Jukurit matkustaa Lempäälään LeKin vieraaksi. Kotona pelataan jälleen viikon päästä lauantaina Hokkia vastaan, tervetuloa Kalevankankaalle!