KeuPa HT voittoon vahvalla kotipelillä

Mikkelin Jukurit matkasi ensimmäistä kertaa Keuruulle testaamaan sarjanousijan kotihallia. KeuPa voitti ottelun vahvoilla otteilla lukemin 4-2.

Jukurit ei onnistunut kaatamaan KeuPaa keskiviikkoillan ottelussa. Kuva: Petri Lyytikäinen

Ottelu alkoi Jukurein näkökulmasta hieman sekavasti ja valmennusjohto yritti illan aikana herätellä joukkuetta muun muassa vaihtelemalla kentällisiä. Ottelua oli pelattu melkein kokonainen erä, kun illan ensimmäisen kerran maaliverkko heilui. Tällä kertaa onnistujana Jukureiden Niko Laakkonen, joka iski kiekon verkkoon maalin edestä kotijoukkueen maalivahdin Erno Suomalaisen torjunnasta.

Jukureiden johto ei pitkään kestänyt, kun koko illan vahvoja otteita esittänyt isäntä tuli tasoihin ylivoimalla toisessa erässä, kun ottelua oli ehtinyt vanheta vain noin kaksi minuuttia. KeuPan ylivoimamaalin viimeisteli Juuso Mörsky.

1-1 -maalin jälkeen pelikello pysähtyi maaliin ajassa 28:49 ja Jukureiden maalilla pelannut Tadeas Galanský löysi kiekon selkänsä takaa. Tällä kertaa kotijoukkueen onnistujana oli Janne Kumpulainen, joka sai laittaa kiekon lähes tyhjään maaliin Jukureiden Nestori Lähteen istuessa rangaistusaitiossa.

Jukurit sai ottelun edetessä hieman kiinni pelin juonesta ja illan aikana nähtiin hyvää mestiskiekkoa ja tästä osoituksena Oula Palveen hieno yksilösuoritus, jonka jälkeen tilanne oli jälleen tasan, 2-2.

Kolmas erä olikin tasaista taistelua, jossa pidemmän korren tällä kertaa vei KeuPa. Kotijoukkue meni 3-2 -johtoon Pasi Kouvalaisen osumalla, Jukureiden ollessa alivoimalla. Viimeinen silaus ottelulle nähtiin, kun Sebastian Kauppila laittoi kiekon tyhjään maaliin ja taululla loisti lukemat 4-2.

Jukurit otti ottelussa yhteensä 14 rangaistusminuuttia, kotijoukkue KeuPan istuessa vain yhden kaksiminuuttisen koko illan aikana. Jukureiden päävalmentaja Antti Pennanen ei ollut tyytyväinen omiensa jäähyminuutteihin.

- Kyllähän me otettiin aivan liikaa jäähyjä tällaiseen tiukkaan kamppailuun, harmitteli Pennanen ottelun jälkeen.

Ottelun tarkemmat tilastot löydät täältä. Jukureiden matka jatkuu perjantaina, kun joukkue kohtaa Kouvolan Sumulaaksossa sarjaa johtavan KooKoon.