Kärkikamppailu Kalevankankaalla!

Mestiksen piikkipaikkaa pitävä Kouvolan KooKoo saapuu perjantaina Kalevankankaalle testaamaan sarjakakkosen kunnon. Joukkueiden välinen piste-ero on tällä hetkellä vain viisi pistettä.

Kumpi voittaa aloituskiekon? Kuva: Petri Lyytikäinen

Mestiksen piikkipaikkaa pitävä Kouvolan KooKoo saapuu perjantaina Kalevankankaalle testaamaan sarjakakkosen kunnon. Joukkueiden välinen piste-ero on tällä hetkellä vain viisi pistettä.

KooKoo on kuluneella viikolla vahvistunut viime kaudella seurassa pelanneella Henri Tuomisella. Tuominen pelasi jo keskiviikkona, kun KooKoo kohtasi KeuPa HT:n kotona ja hävisi sarjanousijalle jatkoajalla lukemin 4-5.

KooKoon leirissä on tapahtunut muutakin tällä viikolla, sillä tiistaina varmistui valmennuspari Petri Mattilan ja Jukka Kuusivuoren jatko joukkueen peräsimessä seuraavalla kaudella, kun joukkue pelaa Liigassa.

Kotijoukkueen pistesaldon kerääminen ei myöskään ole onnistunut kahdessa viimeisessä ottelussa, sillä Jukurit on kärsinyt kaksi tappiota, kun lauantaina joukkue hävisi JYP-Akatemialle jatkoajalla ja keskiviikkona kolme pistettä jäi Kupittaalla pelatussa ottelussa TUTOlle. Näiden otteluiden jälkeen joukkueen tavoitteena onkin osoittaa taas voitontahtoa kotiyleisön edessä.

Jukureiden kokoonpanoon keskiviikkona palasivat Samuli Piipponen ja Riku Pitkänen, joten joukkue lähteekin vahvalla kokoonpanolla haastamaan sarjajohtajajaa.

Jukureiden pelaajissa on huomattavissa kehitystä ja omaan pelisuunnitelmaan sitoutumista, joten perjantain kärkikamppailusta odotetaan tiukkaa ja tunteikasta. Kun nämä kaksi kahden edellisen kevään finaalivastustajaa kohtaavat toisensa, ei viihdettä kaukalosta varmasti puutu.

Kalevankankaalla tapahtuu perjantaina muutakin kärkikamppailun lisäksi, sillä Koko kansan pikkujouluja vietetään Viikinki Ravintolassa ottelun päätyttyä. Tapahtumassa on arvontaa ja muuta oheistoimintaa, eikä joulupukkikaan varmasti unohda saapua paikalle. Lisää infoa pikkujouluista löytyy täältä.

Mestiksen kärkikamppailu ja pikkujoulupeli Jukurit - KooKoo perjantaina Kalevankankaalla klo 18.30. Koko kansan pikkujoulut ottelun jälkeen Viikinki Ravintolassa, tervetuloa!