Kaksi pistettä vieraille

Jukurien ja KooKoon kohtaamisesta muodostui odotetun tiukka. Ottelun ratkaisu haettiin voittolaukauskilpailusta, jonka vieraat korjasivat nimiinsä lopputuloksella 1-2.

Jani Forsström Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurien ja KooKoon lauantain kohtaamisesta muodostui odotetun tiukka. Ottelun ratkaisu haettiin voittolaukauskilpailusta, jonka vieraat korjasivat nimiinsä lopputuloksella 1-2.

Ottelun alussa kotijoukkueen otteissa näkyi joulutauon jälkeinen nihkeys, vaikka viikinkipaidat olivatkin vastustajaansa valmiimpia. Jukurien ainoaksi jäänyt maali syntyi toisen erän alussa puolustaja Pasi Järvisen toimesta. Syöttäjiksi maaliin merkittiin Jesse Juntheikki ja Iivo Hokkanen.

-Toinen erä meni jäähyillessä ja se sotki pelirytmin, Jukurien kakkosvalmentaja Timo Turunen harmitteli.

Kolmannessa erässä Jukurit pääsi taas peliin paremmin mukaan. Ja peli näytti valmentaja Turusen usein mainitseman "oman ilmeen" mukaiselta.

-Hyökkäyspeli saatiin hyvin käyntiin. Muutamia laadukkaita maalipaikkoja oli, mutta tällä kertaa se ei riittänyt.

-Ei tätä suoritusta tarvitse hävetä, mutta jäähyjen määrä harmittaa.

Ottelun ratkaisumaalin veivasi voittolaukauskilpailussa KooKoon Joona Karevaara.