Jukurit voittoon lohipaidoista

Jukurit kaatoi Kiekko-Vantaan lukemin 2-1 viimeisessä harjoitusottelussa ennen keskiviikkona 11.9. alkavaa Mestiksen runkosarjaa.

Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit kaatoi Kiekko-Vantaan lukemin 2-1 viimeisessä harjoitusottelussa ennen  keskiviikkona 11.9. alkavaa Mestiksen runkosarjaa. Jukurit hallitsi ensimmäistä erää, mutta maalinteossa ei onnistunut kumpikaan joukkue. Kiekko-Vantaa aloitti maalinteon toisessa erässä. Jukurien tasoituksen laukoo samassa erässä Jani Forsström. Hetkeä myöhemmin ottelun voittomaaliksi jääneen maalin tehtailee Jesse Juntheikki hienolla yksilösuorituksella.

Jukurien valmentaja Timo Turunen oli eriyisen tyytyväinen joukkuueen puolustuspelaamiseen.

-Puolustusparit alkavat löytyä, Turunen iloitsi.

-Pelinopeus on nyt löytynyt ja jatkossa sitä jalostetaan edelleen. Tavoite on päästä hyvään neljän ketjun rytmiin, Turunen toteaa.

Ottelu oli rikkonainen jäähyjen vuoksi ja osa jäähyistä tuli suhteellisen kevyesti.

-Jäähyjen määrä on saatava pysymään pienempänä, Turunen miettii ja kehuu auliisti Kiekko-Vantaan tasaista ryhmää huippujoukkueeksi.