Jukurit voittoon lohipaidoista

Jukurit voitti Kiekko-Vantaan vähämaallisessa ottelussa perjantai-iltana Trio Areenalla käydyssä kamppailussa.

Nestori Lähde pelasi energisen ottelun Kiekko-Vantaata vastaan.
Kuva: Petri Lyytikäinen

Perjantaina Trio Areenalla kamppailtiin tasainen ottelu, jonka voiton vei vierasjoukkue. Kolmannessa erässä Jukureiden ylivoiman lopulla kiekko toimitettiin maalille, josta kiekko saatiin Jani Forsströmin, Teemu Turusen ja lopulta Niko Laakkosen toimesta ohi lohipaitojen maalia vartioineen Jani Kauton.

Kiekko-Vantaa sai Jukureiden maalin jälkeen vielä mahdollisuuden tasoitukseen ylivoimalla, mutta kotijoukkue ei onnistunut ja lopulta ei saanut aikaiseksi kiriä, jolla vierasjoukkueen maalin johtoasemaa olisi horjutettu.

Kolmannen erän lopussa myös Jukurit sai vielä mahdollisuuden kasvattaa johtoaan, mutta lopputulokseksi merkittiin 0-1. Jukureiden illan parhaimmistoon kuuluivat Nestori Lähde, Roope Hämäläinen, maalin iskenyt Niko Laakkonen ja jälleen maalilla nollapelin pelannut Ronan Quemener.

Jukureiden seuraava ottelu pelataan keskiviikkona 26.11.2014, kun sarvipäät matkaavat Kajaanin Hokin vieraaksi.