Jukurit voittoon Kouvolassa

Jukurien kauden 12. jatkoaika päättyi voitokkaasti. KooKoo kaatui loppulukemin 1-2.

Jesse Rohtla ja koko Jukurien joukkue tuuletti jatkoaika voittoa. Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit voitti Kouvolan KooKoon kauden 12. jatkoajalla loppulukemin 1-2. Ratkaisumaalin viikinkipaidoille viimeisteli Jesse Rohtla, Juho-Petteri Purolinnan ja Mikko Laineen esityöstä. Ottelu oli odotetun tasainen kamppailu. Jukurit aloitti maalinteon ensimmäisen erän alussa Toni Hyvärisen osumalla. Syöttäjiksi maaliin merkittiin Jupe Purolinna ja Toni Jalo. Mikkeliläisten johto kesti aina kolmanteen erään asti. Päätöserän ensi minuuteilla Jan-Mikael Juutilainen onnistui toimittamaan kiekon loistavasti pelanneen Tadeas Galanskyn selän taakse.

-Taktinen puoli oli kunnossa. Muutamilla aroilla suorituksilla  meinasimme tehdä ottelun itsellemme vaikeaksi, Jukurien valmentaja Timo Turunen tuumaili.

Turunen löysi omiensa pelistä paljon hyvää, mutta peräänkuulutti edelleen niitä kuuluisia pieniä asioita, joiden kautta tarkkuuus pelaamiseen löytyy.

-Iso kuva alkaa olla kunnossa. Puolustukselle kiitosta siitä, että ruokkivat hyvin hyökkääjiä ja pääsimme nostamaan peliä nopeasti.

Turunen kiitteli myös Tadeas Galanskyn hyvää maalivahtipeliä. Oli odotetun tyytyväinen Kouvolasta saatuihin pisteisiin.

Torstaina joukkueen ohjelmaan kuuluu palauttava harjoitus.

-Perjantaiaamuna alkaa LeKi otteluun valmistautuminen ja silloin katsotaan millaisella joukkueella illalla pelataan.