Jukurit voittoon ensimmäisessä harjoitusottelussa

Jukurit aloittivat harjoitusottelunsa voitokkaasti, kun se kaatoi Pieksämäellä pelatussa ottelussa JYP-Akatemian maalein 8-0.

Jukureiden harjoitusottelu Pieksämäellä päättyi selvään voittoon JYP-Akatemiasta. Maalirikkas ottelu päättyi lopulta sinikeltaisten juhliin maalein 8-0. Jukureista maalinteossa ottelussa onnistuivat mm. oma kasvatti Elmeri Laamanen.

Jukureiden kauden ensimmäisestä maalista vastasi viiden minuutin pelin jälkeen Niko Laakkonen, joka laukoi kiekon Dennis Saikkosen jalkojenvälistä maaliin. Kauden avausmaalin syöttäjiksi merkittiin Jukureiden omat kasvatit: Iivo Hokkanen ja Elmeri Laamanen.

Ajassa 14.38 Jukurit siirtyi 2-0-johtoon uuden kasvon, Timo Hiltusen maalilla.

Vain minuutti edellisestä, ja Laakkoselle tarjoutui tehdä jo illan toinen maalinsa rangaistuslaukauksesta. Vauhdikkaan laiturin yrityksestä ei kuitenkaan tällä kertaa syntynyt tulosta.

Ensimmäisessä erässä saatiin myös hieman jobinpostia, kun Juuso Sipola joutui jättämään ottelun kesken loukkaantumisen vuoksi taklaustilanteen jälkeen.

Toisen erän alkajaisiksi koeajalla Jukureissa oleva puolustaja Jarno Paven onnistui maalinteossa ja tilanne oli 3-0. Maalin alustivat Riku Pitkänen ja jo illan toisen tehopisteen saalistanut Hokkanen.

Erän loppupuolella Jukureissa toista kautta pelaava Janne Väyrynen räväytti kiekon verkkoon suoraan Roope Hämäläisen aloitusvoitosta, ja näin Jukurit olivat jo ratkaisevasti neljän maalin karkumatkalla.

Kolmannen erän alussa Jukurit pääsi kokeilemaan kahden miehen ylivoimaa, eikä jättänyt mahdollisuutta käyttämättä. Pitkänen laukoi vastustamattomasti yläkulmaan Pavenin saadessa syöttöpisteen.

Muutama minuutti edellisestä ja tilanne oli 6-0. Maalista vastasi Jukureiden oma kasvatti  Laamanen, joka laukoi kiekon aloituksen jälkeen ranteella maaliin ohi maskissa olleen Saikkosen.

Erän loppupuolella Jukurit onnistuivat maalinteossa vielä kahdesti. Ensiksi koeajalla oleva hyökkääjä Panu Mieho laukoi kiekon verkkoon ja tämän jälkeen Hämäläinen laukoi loppulukemat 8-0.

Jukurit jatkavat harjoitusotteluitaan tämän viikon perjantaina Kouvolassa, kun vastaan asettuu viime kevään finaalivastustaja KooKoo.