Jukurit vierailulle Sumulaaksoon

Jukurit kohtaa perjantaina Kouvolan Sumulaaksossa Mestiksen piikkipaikkaa pitävän KooKoon. Joukkueet kohtaavat tällä kaudella ensimmäistä kertaa Kouvolassa.

Kumman joukkueen taklaukset osuvat paremmin perjantaina Kouvolassa?
Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit kohtaa perjantaina Kouvolan Sumulaaksossa Mestiksen piikkipaikkaa pitävän KooKoon. Joukkueet kohtaavat tällä kaudella ensimmäistä kertaa Kouvolassa.

Jo ennakkoon on selvää, että Jukureilla on iso iltapuhde edessä perjantaina vieraissa. Edessä on kahden kunnianhimoisen joukkueen kohtaaminen. Mikäli sarvipäät aikovat viedä pisteet kotiin, on jokaisen pelaajan onnistuttava.

- Meidän pelaajat ovat valmistautuneet kauden aikana hyvin otteluihin, mutta siinä ei KeuPaa vastaan onnistuttu keskiviikkona. Toivon, että huomenna valmistautumisessa onnistutaan, Jukureiden päävalmentaja Antti Pennanen kommentoi.

- Jokainen peli on omanlaisensa ja onhan KooKoolla ne omat juttunsa, mitkä meidän on saatava pois. Kyllä huominen matsi tulee olemaan yksilötasolla kovinta mahdollista luokkaa. Sarjajohtajan kotihallissa pitkät hyökkäykset ovat varmasti tulevan ottelun avain, Pennanen jatkaa.

Jukurit viilasi keskiviikkona Keuruulla kokoonpanoja kesken ottelun ja nähtäväksi jää, millaisilla kentällisillä perjantaina joukkue pelaa.

- Ripatin Erno pelasi hyvin keskiviikkona ja pääsee pelaamaan myös perjantaina, Pennanen päättää haastattelun.

Anthony Guttig palaa myös kokoonpanoon ja Ronan Quemener torjuu maalilla KooKoota vastaan.

Mielenkiintoinen ottelu on tulossa perjantaina, sillä joukkueet pitävät Mestiksessä kahden kärkeä. Kumpi vie kärkikamppailun pisteet mukanaan? Se selviää Sumulaaksossa klo 18.30 alkaen.