Jukurit vei revanssiviikonlopun toisenkin ottelun

Revanssiviikonloppu jatkui lauantaina, ja tällä kertaa SaPKo vierali vuorostaan Mikkelissä.

Teemu Turunen. Kuva: Petri Lyytikäinen

Revanssiviikonloppu jatkui lauantaina Mikkelissä, kun Jukurit ja SaPKo kohasivat toisen kerran viikonlopun aikana. Ensimmäisen kohtaamisen perjantaina Savonlinnassa mikkeliläiset veivät puhtain lukemin 3-0.

Pässipaidat siis lähtivät otteluun revanssi mielessä ja olivatkin vahvoja heti ensimmäisessä erässä. Mikko Nuutinen vei vieraat johtoon vastahyökkäyksestä erän puolivälin jälkeen. Muuten täysin Jukurien hallinnassa ollut erä myös päättyi näissä lukemissa.

- Vähän lapsuus oli se maali meiltä, vaikka muuten erää hyvin hallittiin, Jukurien päävalmentaja Antti Pennanen harmitteli.

Toiseen erään Jukurit kytki kirivaihteen päälle ja Riku Pitkänen toikin ylivoimamaalillaan isännät tasoihin. Tässä tilanteessa mentiin toiselle erätauolle.

Viimeisessä erässä Jukurit hallitsi jälleen selvästi, mutta viikinkipaidastakin tuttu Petteri Similä jatkoi hyviä otteita SaPKon maalilla. Yritys tuotti viimein tulosta kahdeksan minuuttia ennen loppua, kun Teemu Turunen nousi komeasti maalille ja vei isännät johtoon.

Turunen nousi lopulta illan sankariksi, kun ohjasi Pentti Nöyräsen oivaltavan syötön hienosti sisään maalin edesä ja iski samalla matsin toisen osumansa.

- Ollaan opittu, että kannattaa jauhaa ja pysyä kiekossa. Sitä kautta niitä tilanteita löytyy, Pennanen pohdiskeli.

SaPKo yritti vielä aikalisän ja kuuden kenttäpelaajan voimin tasoitusta, mutta turhaan. Loppulukemat 4-1 niittasi tyhjiin Iivo Hokkanen.

- "Pikku-Teemun" hienot kaksi maalia. Teemu on mennyt paljon eteenpäin, ja sai nyt vielä tulosta aikaan, Pennanen kehui.

- Jänne kesti, hyvin oltiin opittu koko joukkueena.

Jukureilla on nyt edessä reilun viikon tauko. Ottelut jatkuvat 12.11., kun Jukurit Matkaa Keuruulle KeuPa HT:n vieraaksi.