Jukurit vei revanssiviikonlopun ensimmäisen kohtaamisen

Mestiksen revanssiviikonloppuna Jukurit pääsi mittelemään Etelä-Savon derbyssä Savonlinnan SaPKoa vastaan. Jukurit voitti ensimmäisen kohtaamisen Talvisalossa lukemin 0-3.

Ronan Quemener pelasi nollapelin Savonlinnassa. Kuva: Petri Lyytikäinen

Perjantain ottelun ennakkoasetelmat olivat mielenkiintoiset, sillä Mestiksessä pelattiin revanssiviikonloppua ympäri Suomea ja tällä kertaa Jukureiden matka suuntautui Savonlinnaan.

Ottelun alku koko ensimmäinen erä mukaan lukien oli tasaista vääntöä, vaikka Jukureiden kokoonpano olikin kokenut iloisen muutoksen. Kapteeni Juuso Akkanen palasi kokoonpanoon pitkän tauon jälkeen.

- Juuso palasi kokoonpanoon ja pelasi hyvän ottelun. Hän toi hyvää suorittamista monelle osa-alueelle ja onhan kapteenin paluu merkityksellinen koko joukkueelle, päävalmentaja Antti Pennanen iloitsi Juuson paluusta.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin vasta 31 peliminuutin jälkeen, kun Nestori Lähde iski Jukurit maalin johtoon Roope Hämäläisen ja Jani Savolaisen syötöstä.

Vain kuusi minuuttia myöhemmin vierasjoukkue siirtyi kahden maalin johtoon ylivoimalla, kun hienon kuvion päätteeksi kiekko saatiin maaliin Anthony Guttigin toimesta, ylivoimamaalin syöttäjiksi merkittiin Riku Pitkänen ja Santeri Lukka.

Ottelu ei jännitysnäytelmää ollut, mutta Jukurit pelasi tasaisesti läpi ottelun. Jukureiden kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen juuri allekirjoittanut Jarno Pavén viimeisteli taululle lukemat 0-3.

- Pelaajat tekivät hyvän työn ja tämä oli jämäkkä vieraspeli meiltä.

Etelä-Savon derbyn toinen osa

Revanssiviikonlopun toinen kohtaaminen pelataan lauantaina Kalevankankaalla. SaPKo tulee perjantain jälkeen varmasti entistä valmistautuneempana lauantain kohtaamiseen.

- Huomiselta odotan jämäkkää ja tasaista suorittamista. Me ollaan pelattu vähän epätasaisesti ja huomisessa ottelussa varmasti samat elementit ratkaisevat kuin tänään, Pennanen arvioi lauantain ottelua.

Kalevankankaalla vietetään lauantaina Koko Kansan Kiekkoiltaa, sillä perinteinen Legendojen ottelu pelataan klo 15.00. Legendojen ottelussa toisiaan vastaan taistelevat Jukuri-legendat ja SaPKon konkarit. Musiikista vastaa Halavatun Papat. Mestis-ottelu Jukurit – SaPKo pelataan klo 17.00 ja ottelun jälkeen ilta jatkuu vielä Viikinkiravintolassa. Lisätietoja ja tarkemman ohjelman löydät täältä.