Jukurit vei pisteet KeuPalta

Jukurit kohtasi KeuPa HT:n kolmannen kerran tällä kaudella ja tällä kertaa kotijoukkue oli vieraitaan parempi lukemin 5-0.

Timo Hiltunen pelasi hyvän ottelun KeuPaa vastaan. Kuva: Petri Lyytikäinen

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa ja ennen keskiviikon kohtaamista otteluvoitot olivat 1-1. Keskiviikkoillan ottelussa Jukurit vei kolme pistettä selkein numeroin.

Kotijoukkue sai salama-alun, kun ensimmäisen kerran maalisummeri soi jo seitsemän sekunnin pelin jälkeen. Illan ensimmäisenä onnistujana Timo Hiltunen, jonka seuraava onnistuminen osui ensimmäisen erän puoliväliin. Toiseen erään siirryttiin siis Jukureiden 2-0 johdossa, vaikka KeuPan peli-ilme olikin parantunut Jukureiden hyvän alun jälkeen.

Hiltusen lisäksi Jukureiden illan onnistujiin lukeutuivat myös kaksi maalia tehnyt ja yhden syöttänyt Oula Palve ja rennosti pelannut ja yhden maalin tehnyt Santeri Lukka. Erinomaisessa pelivireessä oli myös nollapelin pelannut Jukurimaalivahti Ronan Quemener.

Vaikka numeroita katsottaessa Jukurit nappasi ottelusta selkeän voiton, ei päävalmentaja Antti Pennanen ollut aivan tyytyväinen omiensa suoritukseen ottelun jälkeen.

- Meidän hyökkääjät pelasivat koko ottelun valtaosin oikein hyvin, joten kyllä meidän ongelmat oli enemmän siellä pakkipäässä.

- Viimeinen kaksikymppinen meni hyvin ja tänään me pystyttiin kasvamaan ottelun aikana ja peli meni myös eteenpäin.

KeuPalta löytyi taisteluintoa läpi ottelun, mutta ylärimaa lähemmäksi ei vierasjoukkue illan aikana päässyt. Ottelu ei pelillisesti tarjonnut ilotulitusta katsojille, mutta yli 1500 silmäparin seuratessa lukemin 5-0 saavutettu voitto oli ansaittu. Ottelun maalintekijät ja muut tilastot löytyvät täältä.

Jukurit matkaa perjantaina Kiekko-Vantaan vieraaksi ja seuraavan kerran kotihallissa pelataan perjantaina 28.11.2014 klo 18.30, kun Kalevankankaalle saapuu Peliitat.