Jukurit Turkuun selkä seinää vasten

Jukurit matkaa Turkuun TuTon vieraaksi, kun välierävastustajat viidennen kerran.

Juuso Akkanen.                                                                           Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit matkustaa maanantaina viidenteen välieräotteluun Turkuun. Sarvipäät ovat jälleen tukalassa tilanteessa, sillä tästä ottelusta on jälleen pakko napata voitto. 

Lauantain ottelu Mikkelissä päätyi TuTon niukkaan 1-2-voittoon jatkoerässä. Jukureiden ainokaisesta maalista vastasi loistavaan kevätvireeseen äitynyt nimensä mukaisesti nöyrästi pelaava Pentti Nöyränen. Voittomaalista vastasi niin ikään TuTon nutusta pitkältä ajalta tuttu hyökkääjä Aki Keinänen.

Sarja on TuTon hyväksi otteluvoitoin 3-1, joten Jukureiden on voitettava kolme seuraavaa ottelua mennäkseen finaaliin asti. Tilanne ei ole Jukurijoukkueelle vieras, sillä sinipaidat nousivat puolivälieräsarjassa Sporita vastaan voittoon samaisesta tilanteesta. 

Playoffeissa sarjojen katkaisupelit ovat aina vaikeita joukkueelle, jolla siihen mahdollisuus on. Jukureilla ei olekaan suuria paineita, vaan kaikki paineet ovat ladattu turkulaisille.

Joukkueiden välisen välieräsarjan kahdessa ensimmäisessä ottelussa nähtiin yhteensä 16 maalia, kun seuraavissa otteluissa tehtyjen maalien määrä putosi kuuteen. Molemmat joukkueet ovatkin parantaneet puolustuspelaamistaan ja todennäköisesti maanantaina jatketaan samalla linjalla.

Ottelu Marli Areenalla alkaa klo 18.30!