Jukurit tositoimissa Heinolassa

Maajoukkuetauko on ohi ja Jukurit matkaa keskiviikkona revanssiotteluun Heinolaan, jossa illan kohtaamista isännöi Peliitat. Edellinen Heinolassa pelattu kohtaaminen päättyi Peliittojen voittoon.

Maajoukkuetauko on ohi - Hymyilyttääkö vielä Heinolassa?
Kuva: Petri Lyytikäinen

Maajoukkuetauko on ohi ja Jukurit matkaa keskiviikkona revanssiotteluun Heinolaan, jossa illan kohtaamista isännöi Peliitat. Edellinen Heinolassa pelattu kohtaaminen päättyi Peliittojen voittoon.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluneella kaudella yhteensä viisi kertaa ja voitot ovat menneet 4-1 Jukureille, joten vierasjoukkue lähtee sarjataulukonkin mukaan ennakkosuosikkina otteluun. Peliitat onnistui kuitenkin yllättämään viikinkipaidat edellisen kerran kotihallissaan Versowood-areenalla joulukuun puolivälissä, jolloin pisteet jäivät Heinolaan lukemin 3-2.

Peliittojen vuoden alku ei ole alkanut kuin unelma, sillä kymmenestä edellisestä ottelusta heinolalaisjoukkue on voittanut vain kolme, joista kaksi varsinaisella peliajalla ja yhden voittolaukauksilla. Peliitoille maajoukkuetauko teki varmasti hyvää, sillä jäälle odotetaan sisuuntunutta ja kaikkensa antavaa pelaajaryhmää.

Jukureiden ottelusaldo vuoden alulta näyttää sen sijaan positiivisempaa saldoa ja näkyykin varmasti joukkueen peli-ilmeessä myös vieraskaukalossa. Viikinkipaidat on voittanut kymmenestä edellisestä pelaamastaan ottelustaan jopa kuusi, kärsien tappiot Hokille kaksi kertaa, yhden kerran KeuPa HT:lle ja SaPKolle.

Jukureiden taistelutahto kaukalossa nähtiin KeuPaa vastaan kotihallissa, kun joukkue pelasi vahvan ottelun Oula Palven viimeistellessä kypärätempun. Jukureiden kokoonpano on ollut kauden mittaan monenlainen ja pelaajia on voitu kierrättää päivän kunnon mukaan.

- Kokoonpanomuutokset ovat pakottaneet ylivoimaamme uusiutumaan, Antti Pennanen kirjoitti taannoin Länsi-Savon kolumnissaan.

Maajoukkuetauko on ohi ja Jukurit jälleen tositoimissa! Tuttuun tapaan molempien joukkueiden kokoonpanot selviävät vasta pelipäivän aamuna. Millainen ilta Heinolassa nähdään? Se selviää keskiviikkona klo 18.30! Ottelu on nähtävillä Ravintola Päämajassa ja Elisa Viihteeltä.