Jukurit törmäsi Hokin puolustukseen

Launtai-iltana Kalevankankaalla vieraili Kajaanin Hokki. Jukurit hallitsi peliä, mutta vieraiden taisteleva puolustus vei pisteet mukanaan.

Lauantai-iltana Mikkelissä vieraillut Hokki oli pelannut hyvän viikon, kun sekä TUTOlta että KooKoolta oli tarttunut mukaan täydet pisteet. Kuva: Petri Lyytikäinen

Myös Jukurit joutui kokemaan Hokin kovan vireen, kun kajaanilaiset veivät pisteet mukanaan lukemin 2-3 (1-1, 0-2, 1-0). Jukurit hallitsi peliä, mutta Hokki taisteli kovasti puolustuspäässä.

- Olisi pitänyt löytyä enemmän kavereita viimeistelemään maalipaikoista, päävalmentaja Antti Pennanen harmitteli.

Ottelun maalihanat avasi Hokki. Seitsemän minuuttia oli takana, kun Balazs Sebok vei vieraat johtoon. Vielä ennen erän loppua Jani Savolainen ohjasi Nestori Lähteen vedon komeasti sisään, ja Jukurit nousi tasoihin.

Toinen erä oli Hokin näytöstä. Maalinteossa onnistui ensin Janne Niva alivoimalla ja vielä Riku Toivo komealla siniviivalämärillä.

Viimeinen erä oli täyttä Jukurien hallintaa, mutta Samu Perhonen vieraiden maalilla oli loistava. Jukurien Timo Hiltunen toi isännät vielä maalin päähän, mutta osumat jäivät siihen. Näin pisteet lähtivät Kajaaniin.

- Nyt näin, tästä otetaan taas opiksi ja jatketaan, Pennanen päätti.