Jukurit testaa sarjanousijan

Muutamalla liigasta saapuneella lainapelaajalla vahvistunut sarjanousija KeuPa HT saapuu Mikkeliin ensimmäistä kertaa.

Millainen taisto nähdään, kun sarjanousija saapuu Kalevankankaalle?
Kuva: Petri Lyytikäinen

Muutamalla Liigasta saapuneella lainapelaajalla vahvistunut sarjanousija
KeuPa HT saapuu Mikkeliin ensimmäistä kertaa.

Mestikseen noussut KeuPa HT saapuu ensimmäistä kertaa Mikkeliin perjantaina. Kolmanneksi viimeistä sijaa tällä hetkellä pitävä joukkue on hieman arvoitus myös kotijoukkueelle, sillä joukkue on kahdeksasta pelaamastaan ottelusta voittanut vain kaksi.

Sportin puolustaja Antti Uitto ja Lukosta KeuPaan tulleet Henrik Forsberg, Antti Jaatinen, Toni Suuronen, Eetu Koski ja Jesper Piitulainen saatetaan nähdä Mikkelin perjantai-illassa KeuPa -paidassa, mikäli pelaajien laina-aika kattaa myös perjantain ottelun. Myös viime kaudella sarvipäiden maalilla torjunut Oskari Setänen saattaa tehdä paluun Kalevankankaalle vierasjoukkueen paidassa.

Kotijoukkueen virettä selvitetään myös, sillä keskiviikon vieraissa pelattu TUTO -ottelu tarjosi jännitystä jokaiselle katsojalle aivan viimeisille minuuteille asti. Keskiviikkona loukkaantunut Erno Ripatti selvisi onneksi vain muutamalla tikillä ja saatetaan nähdä Jukurit -kokoonpanossa myös perjantaina.

Jukurit kohtaa sarjanousijan perjantaina Kalevankankaalla klo 18.30. Millainen joukkue KeuPalta luistelee jäälle? Löytääkö Oskari Setänen oikeaan pukukoppiin? Ovet avautuvat klo 17.30. Tervetuloa!