Jukurit tehokkaampi ylivoimalla

Kalevankankaan perjantai-illassa Jukurit riepotteli SaPKon pässilaumaa lukemin 3-0 (1-0, 0-0, 2-0). Hieman yli 1600 päinen pikkujouluyleisö sai seurata tasaisen paikalliskamppailun, joka kääntyi kotijoukkueen eduksi tehokkaamman ylivoimapelin ansiosta.

Illan paras. Petteri Similä.  Kuva: Petri Lyytikäinen

Kalevankankaan perjantai-illassa Jukurit riepotteli SaPKon pässilaumaa lukemin 3-0 (1-0, 0-0, 2-0). Hieman yli 1600 päinen pikkujouluyleisö sai seurata tasaisen paikalliskamppailun, joka kääntyi kotijoukkueen eduksi tehokkaamman ylivoimapelin ansiosta. Avauserässä Iivo Hokkanen siirsi Jukurit 1-0 johtoon ylivoimalla Niko Laakkosen ja Pasi Järvisen esityöstä. Myös päätöserässä nähty toinen maali syntyi ylivoimalla, kun Juha-Petteri Purolinna laukoi siniviivan tuntumasta ja Joonas Koskinen ohjasi kiekon maaliin. Jukurien kolmannen maalin viimeisteli tyhjiin Niko Laakkonen.

-Ylivoima maalit lämmitti, koska sen kanssa on ollut vaikeaa, Jukurien päävalmentaja Antti Pennanen tuumasi ottelun jälkeen.

Pennasen virkaveli SaPkon päävalmentaja Janne Sinkkonen päivitteli tuomarilinjaa ottelun jälkeen ja useasti myös ottelun aikana. Hänen mielestään kumpikin Jukurien maalin johtanut jäähy oli käsittämätön.

-Tunnelma ja tuomaritoiminta oli yhtä synkää kun liigan viimeaikaiset päätökset, pettynyt savonlinnalainen sanaili.

Hyvin pelanneella SaPKolla oli ottelussa omat hetkensä. Erityisesti ottelun toisessa erässä Jukurien maalivahti Petteri Similä piti joukkuettaan pystyssä.

-SaPKo oli hyvä. Kiitos Similälle loisto pelistä, Pennanen kiitteli ottelun jälkeen, kunten myös kapteeni Pasi Järvinen.

-Petteri Similä oli joukkueen paras.

Kolmeen pisteeseen tyytyväinen jukurivalmentaja näkee pelissä vielä paljon kehitettävää.

-Ei oltu sellaisia mitä oltais toivottu ja haluttu. Pelin mittaan saatiin tekemistä vähän kasaan ja viimeinen 20 minuuttia oli jo parempaa. Iso matka on vielä edessä saada paketti kasaan.

Uuden päävalmentajan Antti "Pendo" Pennasen matka Jukurien peräsimessä on lähtenyt mallikkaasti liikkeelle. Kahdesta ottelusta taskussa on kuusi pistettä maalisuhteella 7-0. Perjantain ottelussa Pendon mieltä lämmitti fanien vastaanotto ja erityisesti fanipäädyn kaiteeseen kiinnitetty "Tervetuloa Pendo"-lakana.

-Faneilta huikea sisäänotto, Pennanen kiitteli.

Jukurit aloittaa pelit jouluvapaiden jälkeen lauantaina 28.12. Silloin Kalevankankaalle saapui vieraita Kouvolasta.